- Poruka
- 95.410
Vrh vrhova ! A ovaj stočić bože mi oprosti kao mrtvački sanduk

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrh vrhova ! A ovaj stočić bože mi oprosti kao mrtvački sanduk

"Bela kuća " je u pitanju .Jedna od prostorija...Hahaha.....Vrh vrhova ! A ovaj stočić bože mi oprosti kao mrtvački sanduk![]()
Adekvatno je uređeno. Pripomaze povraćanju i proseravanju.
To je Trampov radni sto. On sve ima zlatno i u kući. Govori dosta o njegovom egu"Bela kuća " je u pitanju .Jedna od prostorija...Hahaha.....
Zelena i plava su umirujuće boje te mi za divno čudo ne smeta prenatrpanost, potpuno drugačiji stil od mog pa čak ni luster od kristala...
Imaš pravo,jer su boje pastelne,a dve crvene stolice su akcent.Bista napolje.svećeZelena i plava su umirujuće boje te mi za divno čudo ne smeta prenatrpanost, potpuno drugačiji stil od mog pa čak ni luster od kristala...
Zelena i plava su umirujuće boje te mi za divno čudo ne smeta prenatrpanost, potpuno drugačiji stil od mog pa čak ni luster od kristala...
Mene iritiraju plava i zelena zajedno, kao kombinacija.Imaš pravo,jer su boje pastelne,a dve crvene stolice su akcent.Bista napolje.sveće
sa stola napolje.Onaj sto ispred prozora pomeriti da dopre svetlost.Može i bez lustera.
Ovo je secifičan kič koji ne iritira.
Hahahaha.....Adekvatno je uređeno. Pripomaze povraćanju i proseravanju.
Kakvo blještavilo!Detalj Trampovog stana na krovu solitera (penthouse)
Pogledajte prilog 756659
Malo umerenija , ali zlata na sve strane.i druga soba
Pogledajte prilog 756660
zelena i plave se principijalno ne slažu jedna do druge ali u ovoj pastelnoj kombinaciji može jer su nijanse stručno izabrane na prelazu iz jedne u drugu.Mene iritiraju plava i zelena zajedno, kao kombinacija.
Inače mi je najiritantniji plafon sa sve lusterom.
i to objašnjava kako je sredio Belu KućuMalo umerenija , ali zlata na sve strane.
Neka je i zlato i mermer, meni je bljutavo.ceo Trampov stan je takav. To je sve pravo zlato i mermer. A cena stana? "Ništavnih" 100 miliona dolara.
Pogledajte prilog 756662
ni ja ne bih voleo. To mi je kao mauzolej, a ne kao mesto za život.Neka je i zlato i mermer, meni je bljutavo.
Al si pun informacija...U slobodno vreme radiš kao privatni detektiv?a kad već pričamo o tome, Tramp se hvali da na zadnja tri sprata na njegovom soliteru ima ukupno preko 3000 kvadratnih metara vrednih 200 miliona. I da je sve njegovo ali je jednom izdavao manji stan, nikom drugom do Majkl Džeksonu za koga kaže da ga zna najbolje od svih ljudi na svetu. Neverne Tome su to sve proveravale i ispostavilo se da ima "samo" oko 1000 kvadrata, mada je to iz zvaničnih podataka a niko nije mogao da proveri na licu mesta.
Pogledajte prilog 756670
Znam ljude, ja i gugl smo ovakoAl si pun informacija...U slobodno vreme radiš kao privatni detektiv?
Koji si ti ?Znam ljude, ja i gugl smo ovako
Pogledajte prilog 756674
gugl je levičarski nastrojen, a ja vučem ka desnici...Koji si ti ?
Levi ili desni?
Lep je crni sto i tepihceo Trampov stan je takav. To je sve pravo zlato i mermer. A cena stana? "Ništavnih" 100 miliona dolara.
Pogledajte prilog 756662