Kič i neukus

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
117224327_188053982696198_2236129686763414513_n.jpg

Morala sam..toliko me oduševio akvarijum i ona stoličica,eto nisam izdržala
Rekoh sebi..daj da to podelim s Mitom :D
neka si, ajde dobro.
Gledam, prvo se pitam zašto braon pločice i pod? Možda asocijacija na (štrokavi) pesak. A one dve viseće vazne sa cvećem ko na nadgrobnom spomeniku. I šta će cveće pod vodom?
A akvarijum je možda iz praktičnih razloga. To su ribice koje jedu g. pa onda pustiš po jednu da očiste šolju? Ne znam, nisam pametan.

neka si, ajde dobro.
Gledam, prvo se pitam zašto braon pločice i pod? Možda asocijacija na (štrokavi) pesak. A one dve viseće vazne sa cvećem ko na nadgrobnom spomeniku. I šta će cveće pod vodom?
A akvarijum je možda iz praktičnih razloga. To su ribice koje jedu g. pa onda pustiš po jednu da očiste šolju? Ne znam, nisam pametan.
A jesi video slavinu u obliku delfina?Oduševila me načisto ..a cveće u akvarijumu je
iz estetskih razloga :huh::pljus:

Očigledno da je u pitanju neki mornar ili moreplovac čim je ubacio elfine, oktopode, ribice a i poklopac wc šolje asocira na neku morsku neman.
Stolica mi prvo "bode" oči, za njom bih izletjelo bespotrebno cvijeće oko ogledala, ali definitnivno pločice kvare opšti utisak.

Pogledajte prilog 746132
Evo Mita voli roze i zlatno,samo ne znam u koji deo gađaš kad se ogledaš u ogledalu :think: :think:
realno, u svemu ovome samo pločice ne valjaju. I to ne zbog boje nego veličine. Trebalo je da budu duplo veće, kao te 3 što se vide po ivici na desnoj strani. Tako bi ornamentovano ogledalo bolje došlo do izražaja. Cenim.
Lično, ne svidja mi se. Kada bih morao da se prepirem sa dragom, pristao bih na sve osim pink boje (i veličine pločica. I ne bih išao sa njima od poda do plafona). Osim, ako to ne bi bila soba za povraćanje.

realno, u svemu ovome samo pločice ne valjaju. I to ne zbog boje nego veličine. Trebalo je da budu duplo veće, kao te 3 što se vide po ivici na desnoj strani. Tako bi ornamentovano ogledalo bolje došlo do izražaja. Cenim.
Lično, ne svidja mi se. Kada bih morao da se prepirem sa dragom, pristao bih na sve osim pink boje (i veličine pločica. I ne bih išao sa njima od poda do plafona). Osim, ako to ne bi bila soba za povraćanje.
Te tri pločice su greškom stavili.Baš želiš to ogledalo vidim!
Pa da u uglu je,možeš sebi da vidiš leđa ..moćno!!! Ali nee
vidiš sebe ta trane. :manikir:

Back