Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 270.095
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мени је ово чак у реду. За неки локал где се скупља одређено друштво, не баш стандардно у данашње време.
Da, može nekome biti zanimljivo ako ništa drugo, imajući u vidu da su napravljene od kada.Мени је ово чак у реду. За неки локал где се скупља одређено друштво, не баш стандардно у данашње време.
Užas pravi i šta će ova japanka tu? Možda je užasna fotelja pojela vlasnika
Ovo je dobro za snimanje filmova vampira i vukodlaka,a tu japanku,je moguce doneo pas,jer mi ono sa strane lici na zadnjicu psa i zadnja noga.Užas pravi i šta će ova japanka tu? Možda je užasna fotelja pojela vlasnika![]()
![]()
Više mi je izgledna ona moja teorija o pojedenom putniku namerniku..jadničkuOvo je dobro za snimanje filmova vampira i vukodlaka,a tu japanku,je moguce doneo pas,jer mi ono sa strane lici na zadnjicu psa i zadnja noga.
jesi morala da mi pokvariš dan od ranog jutra? ha ha
Morala sam..toliko me oduševio akvarijum i ona stoličica,eto nisam izdržalajesi morala da mi pokvariš dan od ranog jutra? ha ha
neka si, ajde dobro.Morala sam..toliko me oduševio akvarijum i ona stoličica,eto nisam izdržala
Rekoh sebi..daj da to podelim s Mitom![]()
A jesi video slavinu u obliku delfina?Oduševila me načisto ..a cveće u akvarijumu jeneka si, ajde dobro.
Gledam, prvo se pitam zašto braon pločice i pod? Možda asocijacija na (štrokavi) pesak. A one dve viseće vazne sa cvećem ko na nadgrobnom spomeniku. I šta će cveće pod vodom?
A akvarijum je možda iz praktičnih razloga. To su ribice koje jedu g. pa onda pustiš po jednu da očiste šolju? Ne znam, nisam pametan.
Pa da, ceo lavabo sa gvozdjurijom je vrlo dobar i trebao bi da bude fokusna tačka kupatila. Ovako je deo kicerajaA jesi video slavinu u obliku delfina?Oduševila me načisto ..a cveće u akvarijumu je
iz estetskih razloga![]()
realno, u svemu ovome samo pločice ne valjaju. I to ne zbog boje nego veličine. Trebalo je da budu duplo veće, kao te 3 što se vide po ivici na desnoj strani. Tako bi ornamentovano ogledalo bolje došlo do izražaja. Cenim.Pogledajte prilog 746132
Evo Mita voli roze i zlatno,samo ne znam u koji deo gađaš kad se ogledaš u ogledalu![]()
![]()
Te tri pločice su greškom stavili.Baš želiš to ogledalo vidim!realno, u svemu ovome samo pločice ne valjaju. I to ne zbog boje nego veličine. Trebalo je da budu duplo veće, kao te 3 što se vide po ivici na desnoj strani. Tako bi ornamentovano ogledalo bolje došlo do izražaja. Cenim.
Lično, ne svidja mi se. Kada bih morao da se prepirem sa dragom, pristao bih na sve osim pink boje (i veličine pločica. I ne bih išao sa njima od poda do plafona). Osim, ako to ne bi bila soba za povraćanje.
Misliš na onu na koju i ja mislim ? Na onu koja voli roze?Ovo je ukus neke novokomponovane pevaljke sa tri razreda srednje.. još samo da zapjeva "ogledalce,ogledalce.."![]()
Lepo.sede cetvoro i treba da piju kafu i kad krenu svi zajedno za spljicu,ne treba im nista zestoko posle kafe.
Glava o glavu..garant!Lepo.sede cetvoro i treba da piju kafu i kad krenu svi zajedno za spljicu,ne treba im nista zestoko posle kafe.
Nagrabusili kako god da okrenes.Glava o glavu..garant!plus nema propisanog rastojanja
![]()