Kič i neukus

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pogledajte prilog 722198
Šta je to što je ovde kič?Kamin nije,nisu ni ove stilske vaze,nije ni zlatna komoda- antika.
Kič je prvo spoj tih glavnih elemenata,sa vazom i uvelim božurima ispred vrata kamina
(koji je čini mi se lažni..možda grešim)Naročito ultamoderna plazma tv na toj komodi..
mini linija zgurana tu između..sa korpicom na vrhu..kristalna zidna lampa..i jeftine
kičerajske slike na zidu.O figuricama na kaminu neću da pričam..
ta komoda (zlatna-antika) uopšte ne ide uz kamin (srebrna-siva-moderna). Ekstra što je "na sred sobe", tj. baš na prolazu.
Slažem se, kič je spoj elemenata... užas

defense-maximalism_1.jpg

Ovo je oličenje i dokaz da novac može biti bačen i da se stvori monstrum.Šta vi mislite?
Što bi rekao pokojni Mladen Delić:" Pa ljudi moji,dali je ovo moguće":zeek:

Pogledajte prilog 731618
Ovo je oličenje i dokaz da novac može biti bačen i da se stvori monstrum.Šta vi mislite?
Što bi rekao pokojni Mladen Delić:" Pa ljudi moji,dali je ovo moguće":zeek:
ne mogu da dodjem k sebi.
ovo je verovatno u nekom hotelu. Toalet ili powder room da ne kažem wc, fala bogu nisam žensko inače bi mi preselo da moram ovde da udjem.

ovako?
Pogledajte prilog 731933
p.s.
ovo je od čistog 24 karatnog zlata, vrednost oko 29 miliona dolara. Zlatar, Lam Sai-wing, je bio inspirasan Lenjinom koje je govorio da je najbolja upotreba zlata da se od njega prave javni WC-i.
Ne mogu da verujem :zeek:možda treba i kontrola da na guzi ne poneseš malo zlatnog praha
Vidiš da ne sme ni da se fotografiše..A kako tetkice čiste ovo čudo neviđeno :trlja:

Back