Keshom nedotrajan

Povrsan si, jako si povrsan, ali rekoh ti to vec! Povrh toga si jako tezak, intrigiras, ali crpis energiju! Suvise generalizujes!

Odrasla sam u drugacijoj sredini od ove, mozda zbog toga imam i neke drugacije sisteme vrijednosti, a ovdje iznosim samo svoje misljenje, bez neke skrivene naamjere, kao sto je uvaljivanje tebi!

Generalizacija i iskustvo ne idu zajedno..

jeste i ja trazim sponzora ako si brate ruzna ima da platis da budem sa tobom ,ali ne u kiflicama!
ona (pametna i ruznjikava :) da malo :lol: a ja lep..gluuup,naivan,pored nje obrazovane postao bih i ja pametan ,mudar,..blja,blja..:lol: )
Ispada svaka devojka koja je reko bi stvarno da znam da me nece kompromitovati...ispada da samo one mogu visoke pozicije samo one mogu da idu za free mislim na ove koje su se snashle ,a mi smo jelte
sitna gamad. Ona goldie ne vredi ni za mali nokat ovoj samouki i nepopravljivoj atek dechici sa tinejdz..e tamo moze :lol:

:lol::lol::lol: Priznaj da si promašio temu. :lol:

Povrsan si, jako si povrsan, ali rekoh ti to vec! Povrh toga si jako tezak, intrigiras, ali crpis energiju! Suvise generalizujes!

Odrasla sam u drugacijoj sredini od ove, mozda zbog toga imam i neke drugacije sisteme vrijednosti, a ovdje iznosim samo svoje misljenje, bez neke skrivene naamjere, kao sto je uvaljivanje tebi!

U cemu sam ja to povrsan, molim lepo, u ispravnoj proceni stetocina i njihovom nanosenju stete, jel to????

Ma da, ali to je samo kod nas tako. Ko god je od nasih ozenio strankinju, osetio je totalnu ljubav i do kraja zivota su ostali zajedno. Stvarno ja nikad nisam cuo da se neko razveo od neke strankinje kad se ozenio. Mislim na zene sa zapada, ne na ruskinje, cehinje i ostala gamad koja bi tudji kesh preko ******.

Zezas, a?

Vidi ovako. Nas mudri narod kaze "koga je gladan pravio, taj se nikad najesti nece" - a to vazi i za ljude i za zene. Naravoucenije: bezati od sirotinje, jer su gladni, nezajazeni i neizivljeni, i jer im je para najbitnija odrednica uspeha i srece. Takvih ima i na zapadu i na istoku i gde god hoces.

Sto se Srbije, Ukrajine itd tice, posle sloma koji nam se desio, rasta sirotinje i propasti sistema vrednosti, sve se gleda kroz pare mnogo vise nego generaciju pre. Gladni (i utekli iz gladi) su najveci materijalisti.

U cemu sam ja to povrsan, molim lepo, u ispravnoj proceni stetocina i njihovom nanosenju stete, jel to????

Stetocinama, pretpostavljam sada smatras zenski rod.
Ispravna procjena? Ko kaze da je ispravna? To je samo tvoje misljenje, koje nije sveto slovo na papiru!
Povrsan si, jer gledas samo u jednom pravcu, jednom smjeru, zene vidis kao manipulatore nedostojne vas, uzvisenih muskaraca!
Pogledaj malo bolje oko sebe, obrati paznju kakve zivote vode nase zene, i kakvi skotovi vi mozete biti! Vezao si se za kesh, kao pijan plota, mrdni se decko sa mjesta!

Zezas, a?

Vidi ovako. Nas mudri narod kaze "koga je gladan pravio, taj se nikad najesti nece" - a to vazi i za ljude i za zene. Naravoucenije: bezati od sirotinje, jer su gladni, nezajazeni i neizivljeni, i jer im je para najbitnija odrednica uspeha i srece. Takvih ima i na zapadu i na istoku i gde god hoces.

Sto se Srbije, Ukrajine itd tice, posle sloma koji nam se desio, rasta sirotinje i propasti sistema vrednosti, sve se gleda kroz pare mnogo vise nego generaciju pre. Gladni (i utekli iz gladi) su najveci materijalisti.

Slazem se. Ali kako ja nikad nisam proklet za tudjim novcem niti zavidan? A ziveo sam i ok a i lose. Ali ni u najgorim momentima svog zivota nije mi palo na pamet, da nekog cinkam, zayebem, da dam bulju za kesh ... Prema tome, kod mene ta prica ne prolazi. Pogotovo, sto nase zene koje i imaju kesha traze onog koji ima jos vise kesha. Ma cak nije ni to problem, problem je u tome sto su one spremne na sve i svasta da bi dolse do kesha... E takvim ljudima nije za verovati i to je otpad drustva, jer nikad ne znas sta mozes ocekivati od takvih. Takve su spremne celu drzavu prodat za sopstvenu guzicu.

Stetocinama, pretpostavljam sada smatras zenski rod.
Ispravna procjena? Ko kaze da je ispravna? To je samo tvoje misljenje, koje nije sveto slovo na papiru!
Povrsan si, jer gledas samo u jednom pravcu, jednom smjeru, zene vidis kao manipulatore nedostojne vas, uzvisenih muskaraca!
Pogledaj malo bolje oko sebe, obrati paznju kakve zivote vode nase zene, i kakvi skotovi vi mozete biti! Vezao si se za kesh, kao pijan plota, mrdni se decko sa mjesta!

Dok jedan problem ne resim, ne prelazim na drugi. Jer dok ne zavrsis jedan posao ne pocinji drugi.

Pa sta po tvom se trebam zayebat na dva polja? Eto sta je zenska lukavost. kako navlaci na tanak led.

Zezas, a?

Ovo je super receno, samo se nadam da je boldovano bio lapsus!

Jovan Ducic, koliko sam ja zapazila, govori isto sto i ti Победоносцев.
Ljidi i zene, a ne , muskarci i zene! Kao da su zene stoka!

U tome lezi caka svih nasih problema! Muskarci ne postuju zene, a biste da vam ugadjaju, da vas dvore, podrzavaju! Ako je tako, onda i zasluzujete da vas oderu do gole koze!

U tome lezi caka svih nasih problema! Muskarci ne postuju zene, a biste da vam ugadjaju, da vas dvore, podrzavaju! Ako je tako, onda i zasluzujete da vas oderu do gole koze!

nije dugo izdrzala i izbilo je iz nje ono sto misli.:lol::D:wink:

Samo bez brige budi, znamo se mi zastititi od takvih, bar vecina.

Upravo tako. Nijedna žena neće manje ceniti svoga muža ako ima manju platu ukoliko on daje više od novca. To znači ako je voli i poštuje. Ako ne, onda je normalno da ga neće voleti, pošto više nema nikakvu funkciju.
Sami ste sebe zatrovali i to bez razloga, rekla bih.

Upravo tako. Nijedna žena neće manje ceniti svoga muža ako ima manju platu ukoliko on daje više od novca. To znači ako je voli i poštuje. Ako ne, onda je normalno da ga neće voleti, pošto više nema nikakvu funkciju.
Sami ste sebe zatrovali i to bez razloga, rekla bih.

Da kad bi zena cenila tu ljubav i postovanje kroz reci, postupke, mazenje, poljubac a ne kroz poklone i letovanja i kesh.

Back