Kaznili me zbog?

Ja umalo da fasujem prošli vikend u Inđiji. Hteo da mi naplati 3000 za upaljene maglenke.
A od NS do Inđije bila baš gusta magla, a u gradu malo manja, al' opet magla. I ja idem i dalje ka BG i nisam gasio, celim putem je bila slabija vidljivost. Ovaj me zaustavi i prvo bacio priču da su jake, pa sam morao da objašnjavam da su fabričke. :roll:
Onda je probao sa pričom da "magla nije baš toliko jaka" da bi se vozilo sa upaljenim maglenkama...
Jedva sam iskukao, išao na priču da sam sav po propisima. I zimske gume, oprema, pojas, brzina ok (bilo ograničenje 40km/h)... Sve.

I pustio me nekako..

Ja umalo da fasujem prošli vikend u Inđiji. Hteo da mi naplati 3000 za upaljene maglenke.
A od NS do Inđije bila baš gusta magla, a u gradu malo manja, al' opet magla. I ja idem i dalje ka BG i nisam gasio, celim putem je bila slabija vidljivost. Ovaj me zaustavi i prvo bacio priču da su jake, pa sam morao da objašnjavam da su fabričke. :roll:
Onda je probao sa pričom da "magla nije baš toliko jaka" da bi se vozilo sa upaljenim maglenkama...
Jedva sam iskukao, išao na priču da sam sav po propisima. I zimske gume, oprema, pojas, brzina ok (bilo ograničenje 40km/h)... Sve.

I pustio me nekako..

Ti se bas slihtao..

koliko ja znam sve maglenke su sastavni deo vozila
osim ako ne lebde kao dronovi pored tebe :)

ajde molim te probaj da uvalis tu pricu nekom panduru pa nam ispricaj ovde kakvu si reakciju doziveo tj
koliku kaznu dobio :)

:rotf:

prošao sam na crveno ,panduri bili prvi na semaforu sa zelenom,posle kod sudije rekao da je bilo žuto i nisu mogli nikako dokazati koje je bilo upaljeno pa su na kraju obustavili postupak.

prošao sam na crveno ,panduri bili prvi na semaforu sa zelenom,posle kod sudije rekao da je bilo žuto i nisu mogli nikako dokazati koje je bilo upaljeno pa su na kraju obustavili postupak.

Hm, ako je njima bilo zeleno tebi nije moglo zuto nikako a by the way njih dvojica, ti sam i tek tako obustavili postupak? :eek:
I onda je mrmot zamotao cokoladu....:whistling:

Ja samo placam za prekoracenja brzine, tj ako nije za oduzimanje dozvole, a ako dobrano prekoracim onda je povuci-potegni al ni za zivu glavu da je ne pise ili ako pise da pise manje.

imao si srece..ubuduce nema oni sta da dokazuju sudiji za prekrsaje
ono sto kazu je zakon , i nema preispitivanja njihovih zapisnika

ako kaze da si prosao kroz plavo, prosao si kroz plavo

Back