kaze sex nam ne stima,a ja prosto ne mogu da verujem!!!

Banini:
Uparavo pre nekih sat vremena dozivela sam raskid veze koja nije bila duga ali poprilicno topla,perspektivna i zadovoljavajuca.Razlog-krajnje glup,meni ne shvatljiv!!!On je rekao da mu sve kod mene odgovara osim sexa(nemam previse iskustva)ali mislim da sam znala dobro da ga zadovoljim,dok je on taj koji je imao probleme sa dizanjem i spustanjem i to vrlo cesto,bio je bez mastovitosti ali i pored svega meni orgazmi nisu nedostajali.Kad je meni bilo super on nikako da svrsi ili ja napaljena kao zivotinja i ocekujem i drugi put, a on zakaze...Uh kako sam bila strpljiva i puna razumevanja...Lozio se na mene kao blesav i samim poljupcem i palio i palio,a i ja sam cesto stvari preuzimala u svoje ruke da bi sve bilo o.k.Ipak, on kaze ja ne znam...Da li da mu verujem,jeste da nemam previse iskustva ali osecaj je nesto sto se ima ili nema,zar ne?Stalno me je spopadao i zeleo da spava sa mnom,zasto,i na kraju mi kaze ja nestimam a kod njega dizanje i padanje i muke,ma kako da gledam na sve to?Cini mi se da je to mozda njegov nacin da se ogradi od svojih neuspeha i okrivi moje malo neiskustvo.Kako vi vidite ovu situaciju,meni je dosta tesko, i mada tu jos ima razloga za nas raskid,ali ovo mi je bio kao samar.Sta da mislim,a svo prethodno vreme se nije zalio i sad eto samo tako...Neki savet molim,neko misljenje da mi pomogne u proceni ove situacije i olaksa ili sta god vec...
Jer,bas mi je tesko!!!
Ма у теби је проблем...не палиш га довољно
7.gif
icon_wink.gif

ace:
zavodljiva1976:
A da bi skontao da NIJE VALJAO I DA NE VALJA zar ne mislis da je trebao bar jednom da je kresne :oops: :?: :!: :roll:
I nisam mogla da precutim: YEB..E DZEJ :!: :P :P :P (kad moram da budem tako vulgarna)

:roll: Pa to ti kazem a po cemu si ti skontala da je VALJAO (ne moram valjda da te citiram, ccccc)!!!!!!
Istina boli, zar ne "Dzej" :P !
:shock: Ma ti si lud.... :P
Ko kaze da JE VALJAO kad NIJE VALJAO :!: A da bi on skontao DA NIJE VALJAO,morao je da je kresne bar dva puta(prvi se macici u vodu bacaju :P ),a od ta dva puta,ona je MOGLA DA OSTANE TRUDNA ako se nije stitila :!: KAPISH :?:
A ja bolje pevam od Dzeja :!: :P :P :P :P

zavodljiva1976:
ace:
zavodljiva1976:
A da bi skontao da NIJE VALJAO I DA NE VALJA zar ne mislis da je trebao bar jednom da je kresne :oops: :?: :!: :roll:
I nisam mogla da precutim: YEB..E DZEJ :!: :P :P :P (kad moram da budem tako vulgarna)

:roll: Pa to ti kazem a po cemu si ti skontala da je VALJAO (ne moram valjda da te citiram, ccccc)!!!!!!
Istina boli, zar ne "Dzej" :P !
:shock: Ma ti si lud.... :P
Ko kaze da JE VALJAO kad NIJE VALJAO :!: A da bi on skontao DA NIJE VALJAO,morao je da je kresne bar dva puta(prvi se macici u vodu bacaju :P ),a od ta dva puta,ona je MOGLA DA OSTANE TRUDNA ako se nije stitila :!: KAPISH :?:
A ja bolje pevam od Dzeja :!: :P :P :P :P

Ko lud, :shock: pa ti si nenormalna!
Kao prvo ja sam se salio KAPISH ti,
mozes zatrudniti ako sex valja i ako ne valja, jel da :wink: !
Sve u svemu sex nije valjao i on je kreten!

A sto se tice pevanja, pevati bolje od Dzeja (kao da je on neko merilo pihhhh) i nije toliko tesko :P :P :P :P :P :D !

Valjao ne valjao al ja trudna nisam,o divote jedne.A kresnuli smo dovoljno puta,ipak od svega sto pamtim-jedno tri puta je meni bilo o.k,a jedno desetak puta je on imao probljeme,o da...Sta da mislim o muskarcu kom u sred hidraulike padne,,dika,, i onda on kaze,,ti se ne pomeras dobro,,ti nemas iskustva,a sav ozbiljan i spreman da mi pruzi jos koju sansu:)))
Ma kreten na kvadrat,ah prija mi to shvatanje,sad...
Zamislite,samo to hidraulika u toku i onda odjednom ja samo primetim nesto nedostaje,ma gde mu ,,dika,,nestade :D

Banini:
Sta da mislim o muskarcu kom u sred hidraulike padne,,dika,, i onda on kaze,,ti se ne pomeras dobro,,ti nemas iskustva,a sav ozbiljan i spreman da mi pruzi jos koju sansu:)))
Zamislite,samo to hidraulika u toku i onda odjednom ja samo primetim nesto nedostaje,ma gde mu ,,dika,,nestade :D

:lol: :lol: :lol:

Decko je bas talentovan :lol: :lol:
(stvarno ne mogu da verujem...)
:lol:

Banini:
Valjao ne valjao al ja trudna nisam,o divote jedne.A kresnuli smo dovoljno puta,ipak od svega sto pamtim-jedno tri puta je meni bilo o.k,a jedno desetak puta je on imao probljeme,o da...Sta da mislim o muskarcu kom u sred hidraulike padne,,dika,, i onda on kaze,,ti se ne pomeras dobro,,ti nemas iskustva,a sav ozbiljan i spreman da mi pruzi jos koju sansu:)))

Devojcice, ja bar nisam rekao, da je problem u njemu vec u VAMA. To sto njemu ne moze da se digne je tvoj i njegov problem! Ali definitivno se slazem da je kreten kad ti je to rekao kao da si ti jedini krivac za njegovo stanje. :wink:

vuk_:
Razumem tvog exovca i ne krivim ga, muskarac se nece uplasiti nekad ni noza ali vesti da ce biti tata......eh.Dakle prestanite da pljujete coveka, makar on i crnogorac bio hehh A to sto ga olajavas za slabost u krevetu, znaci nista drugo do povredjena sujeta.Mislim da zasluzujete jedno drugo, bye
Pa Vuce,priznajem da mi je mnogo lakse kad ga malo ogovaram,i kome ne bi bila povredjena sujeta kad je gadjano u najranjivije mesto!Tesko je takvu stvar ne shvatiti licno,a i nije mi bila potpuna namera da ga ogovaram,vec da vidim i tudja razmisljanja,sve saberem,razmotrim...Morala san negativnu energiju da izbacim,moj nacin i nije bas najsjaniji ali ipak mnogo se bolje osecam!!!

Back