Lorencio
Primećen član
- Poruka
- 637
hehe,koji su ovo psi ? pa svaka mu cast
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja mislim bobtail ili nesto slicno
ma salila sam se bre!Ja sam porucila knjigu ali nista mi ne stize pa cu da zovem telefonom
ma salila sam se bre!Ja sam porucila knjigu ali nista mi ne stize pa cu da zovem telefonom
Pozz!Ja imam kavkaskog ovcara koji 14. septembra puni 8 meseci i on je za mene jos uvek beba zato jer se tako i ponasa!Posvecujem mu maksimalno vremena!Stalno ga izvodim,istrcavam...Da li odgovara da kupim jos jednog kavkazca,ali zenku?Dvoumim se zbog njegovog ponasanja!!!!
Da li neko zna da mi kaze da li je kavkazac sklon da ujede
Ja imam kavkaskog ovcara, stara je 4 godine i zove se Orka.
Jako je umiljata, dobrocudna, najvise od svega voli da je u drustvu sa ljudima, ali kada vidi malo dete ponasa se jako zashtitnicki i maltene deca joj broje zube
To je jedna rasa koja nije nasilna, iako se ljudi plase, prvenstveno zbog velicine, ona je u stvai jako umiljata. Jeste nepoverljiva prema osobama koje prvi put ima prilike da onjusi, ali kada vidi da je to prijetelj gazde onda nema problema.
Ima jako dubok lavez, tako da se i zbog toga ljudi uplase.
Mogu da kazem da generalno kavkaski ovcari pokazuju izuzetnu inteligentnost.
Inace, razlog zbog koga se ukljucujem u diskusiju izmedju ostalog je sto bih zelela da pitam da li ima neko od vas odgajivacnicu ili muskog kavkasnog ovcara, a da stanuje juznije od Beograda kako bi doprileli uvecanju rase
Pozdrav!