Kavkavski ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme L@kky
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozz!Ja imam kavkaskog ovcara koji 14. septembra puni 8 meseci i on je za mene jos uvek beba zato jer se tako i ponasa!Posvecujem mu maksimalno vremena!Stalno ga izvodim,istrcavam...Da li odgovara da kupim jos jednog kavkazca,ali zenku?Dvoumim se zbog njegovog ponasanja!!!!

Pozz!Ja imam kavkaskog ovcara koji 14. septembra puni 8 meseci i on je za mene jos uvek beba zato jer se tako i ponasa!Posvecujem mu maksimalno vremena!Stalno ga izvodim,istrcavam...Da li odgovara da kupim jos jednog kavkazca,ali zenku?Dvoumim se zbog njegovog ponasanja!!!!

Pojasni malo svoje pitanje. Kako se on to ponasa i sta mislis da ces postici kupovinom jos jednog psa?

Ja imam kavkaskog ovcara, stara je 4 godine i zove se Orka.

orka.jpg

Jako je umiljata, dobrocudna, najvise od svega voli da je u drustvu sa ljudima, ali kada vidi malo dete ponasa se jako zashtitnicki i maltene deca joj broje zube :)

To je jedna rasa koja nije nasilna, iako se ljudi plase, prvenstveno zbog velicine, ona je u stvai jako umiljata. Jeste nepoverljiva prema osobama koje prvi put ima prilike da onjusi :) , ali kada vidi da je to prijetelj gazde onda nema problema.

Ima jako dubok lavez, tako da se i zbog toga ljudi uplase.

Mogu da kazem da generalno kavkaski ovcari pokazuju izuzetnu inteligentnost.

Inace, razlog zbog koga se ukljucujem u diskusiju izmedju ostalog je sto bih zelela da pitam da li ima neko od vas odgajivacnicu ili muskog kavkasnog ovcara, a da stanuje juznije od Beograda kako bi doprileli uvecanju rase :)

Pozdrav!

Poslednja izmena:
Ja imam kavkaskog ovcara, stara je 4 godine i zove se Orka.

Jako je umiljata, dobrocudna, najvise od svega voli da je u drustvu sa ljudima, ali kada vidi malo dete ponasa se jako zashtitnicki i maltene deca joj broje zube :)

To je jedna rasa koja nije nasilna, iako se ljudi plase, prvenstveno zbog velicine, ona je u stvai jako umiljata. Jeste nepoverljiva prema osobama koje prvi put ima prilike da onjusi :) , ali kada vidi da je to prijetelj gazde onda nema problema.

Ima jako dubok lavez, tako da se i zbog toga ljudi uplase.

Mogu da kazem da generalno kavkaski ovcari pokazuju izuzetnu inteligentnost.

Inace, razlog zbog koga se ukljucujem u diskusiju izmedju ostalog je sto bih zelela da pitam da li ima neko od vas odgajivacnicu ili muskog kavkasnog ovcara, a da stanuje juznije od Beograda kako bi doprileli uvecanju rase :)

Pozdrav!

U surcinu imas odgajivacnicu kavkaskih ovcara i azijata, zove se Ruski Izvor, nadji njihov sajt preko neta,a ako ne uspes,obrati se meni na pp,dacu ti broj odgajivaca. Pozdrav

Hvala ti Rin@! Nasla sam njihov sajt. Ali posto sam iz Krusevca vise bi mi odgovaralo ako bih nasla neku odgajivacnicu blize mom gradu, je je ipak dug put da vozim psa do Surcina. Problem mi je jer ne znam kako bi se ponasala na tako dugom putu. Ako znas nekoga juznije od Beograda, javi....

Pozdavi!

Back