- Poruka
- 2.476
sta mislite o ovoj rasi?
ja ih obzavam, evo nekih slika!!!
ja ih obzavam, evo nekih slika!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slazem se.....Импресиван пас, изузетно привржен свом газди, сталожен, ... по мени - прелеп пас!

Zbog cega hleb i koske nisu hrana za pse? Pogledajte kako se hrane psi na selu. 99% njih ne jede psecu hranu, nego otpatke od rucka, iznutrice i sl. Kako su se psi hranili psi pre nego sto je pseca hrana dosla u prodaju? Price da su psi koji jedu psecu hranu zdraviji i da imaju vise energije od seoskih pasa su gluposti... Moji psi nikad nisu jeli psecu hranu, a bili su puni energije, kod veterinara su isli samo na redovno vakcinisanje, bili su uvek zdravi...Gledaj i na finansijski aspekat price - trebace ti pare za kvalitetnu hranu (hleb i koske nisu hrana za pse), za veterinara, za kucicu za pse i slicno. Da li imas dovoljno novca da sve to obezbedis za dva psa odjednom?
, to sam imao priliku da vidim. Potrebno je dosta rada da se nauce poslusnosti, gazda mora da ima cvrstu ruku, ali i da postuje psa. Oni nisu maze, nego "ozbiljni" psi. 
jos predloga?????Kako se slazu sa onim malim pufnastim bicima?
Pored njega nemoj uzimati nekog malog psica, ako oces bas malog nemoj nekog ispod 7-8kg.Zbog cega hleb i koske nisu hrana za pse?
)... Istina da se ne hrane redovno svezim mesom, odnosno iznutricama, ali recimo vuk u prirodi ne jede redovno, a zdrav je.
).