tokyo
Iskusan
- Poruka
- 5.694
ma vidi ti njih kako se oni lijepo nadopunjuju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ко? Ја? А ШТО?tokyo:srami se
KoscheiBesmertnii:
Управо зато што је жидовска, они су је написали!tokyo:kako te nije sram vrijeđati sve vjernike kojima je to sveta knjiga, a to nisu samo katolici, već i pravoslavci....svi kršćani, pa čak i židovima je ta knjiga na neki način sveta
kako te nije stid
KoscheiBesmertnii:Бизнис, бато, бизнис! Католичка црква, па празно, па тек онда Бил Гејтс и Кока Кола!
bogami ti si za lozaca u paklu....sam kak si sposoban i tu bi vatru ugasio..znaci ni za tamo nisi...KoscheiBesmertnii:Католичка црква је највеће зло које се свету догодило од Великог леденог доба!
ТО је права елементарна непогода!!!
..cuj tradicionalan sam vjernik...malo biranih rijeci ne bi ti skodilo...znam da se nekad ne misli sve sto se napise.... 8)hektorius:Znaju, ali o tome se uopšte jako malo govori tako da se niko i ne uzbudjuje previse, a kod katolika nista cudno, Papa jednom izadje na balkon, oni padnu u extazu, a on verovatno misli "samo tako ovcice moje...".
Lacibg:Koliko ja kao ateista razumem pitanje vere : to je stvar svakog pojedinca i svačiji Bog samo želi da živi u njima samima a ne da ih organizovani kler zavodi. I svaka vera obavezuje sveštenstvo da širi nauku o moralu, ljubavi, toleranciji, praštanju ... Nešto ne vidim baš mnogo od svega toga, ono što je upadljivo jesu manipulacije.
viva las vegasos:..cuj tradicionalan sam vjernik...malo biranih rijeci ne bi ti skodilo...znam da se nekad ne misli sve sto se napise.... 8)
Nisam cuo, sta god mislio o njemu, zbog bombardovanja i slicnog, on je u britanskim okvirima vrlo sposoban politicar i nije nimalo naivan...tako da verujem da je i ova njegova odluka, ako je stvarno tako odlucio, dobro promisnjena......He,he, mozda se prikljuci io vitezovima Irehektorius:Sad bas slusam, Tony Blair prelazi u katolike.

E, ozive mi temaEnfroz2891.:Losha ti ova anketa domoljube....oslikava tvoj pristrastan stav i okvir u kome zelish da kanalishesh mishljenje o katolichanstvu...
Za mene je katolichka crkva jedna od najstarijih zlochinachkih organizacija u svetu...sa najduzom tradicijom,neshto ko Kineske Trijade ili Jakuze u Japanu,mada ni druge crkve nisu nishta bolje,ali ipak nisu imale mogucnosti toliko da zabrazde kao Katolici...a sasvim je normalno da je u pitanju sekta,samo od strane drzave prihvacena ko i sve ostale religije.
A to shto papa danas oce na foru"puj pike ne vazi"korz kao neko izvinjenje da opere 2000 godina zlochina meni neshto i ne opravdava posebno kad se i dalje pozivaju na kontinuitet de sekte kao organizacije.Yebesh ti sve to kad Papa nije odgovarao u Nirmbergu za ratne zlochine zajedno sa ostalim fashistima.
i slicni imam apsolutnu tolerancijuУправо зато што је жидовска, они су је написали!
А Шта није тачно што је тамо написано?