commodore
Domaćin
- Poruka
- 4.300
e jbg... to mi malo za zene... al' dobro...
... mozda... ne znam... verovatno sam ja staromodan po tom pitanju...
... mozda... ne znam... verovatno sam ja staromodan po tom pitanju...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
commodore:nego, elvi, jesi li gledao tu emisiju?
si video kako je tekla...
...
parafraziram...
...
novinar: da li je vas brat glavni mafijas i kriminalac?
ilic: gospodine nemojte mi dirati familiju
novinar: ali on je mafijas i kriminalac?
ilic: bre covece ne diraj mi brata!
novinar: ali javnost treba da zna da je on...
ilic: rekao sam ti da mi ne vredjas brata...
novinar: moje informacije u ovim dokumentima kazu...
ilic sutne papire uz psovku...
...
mislim... jel to ta sloboda novinarstva... tvoja mama je kurwa... sestra ti je trandza...
ja ga ne bih udario... ja bih ga upuc'o u koleno pred kameram da mi vredja brata...
ali ukusi su ocito razliciti...
ilic je verovatno morao da reaguje po francuskom bontonu... da misli na kulturu a ne na brata...
to je evropski nacin...
ljiga nekih ljudi u srbiji se ne moze izmeriti.
commodore:ne secam se tacno, parafrazirao sam... ali to je bila sustina... ovaj njemu brat ti je mafijas, a ilic 5 puta gospodine nemojte... pa kad neces da stanes... mora nekad i da sevne desna... nismo mi svedi pa da nema duse u nama... mislim... jug je ovo...![]()
King 7:Rekoh vec, prvo crkve i to sto vise da ih ima. Civilizovan svet gradi mnogo crkava. Obdanista i bolnice dolaze Bogom dane.
Da li si se zalepio za moju nogavicu ili si se jednostavno samo prikacio?crow:![]()
![]()
slushash li ti sebe nekad???
LJudi, jel' trebam sve objasnjavati? kad se svi Americki predsednici ne stide molitve ni Boga i kada je nemoguce izabrati precednika u Americi ako samo pomisli da ne veruje u Boga ma koliki oni bili jeretici, protestanti i daleki od nase vere oni se - ne stide. Njihova zemlja je silna da silnije nema. Obidji Evropu. nema duhovnosti ali ima crkava. Ova zemlja propade u svakom mogucem pogledu a bezboznici se zalazu otvoreno za njenu podelu, predaju, denacionalizaciju. Hocu silnu Srbiju koja veruje u Boga i u kojoj nema stakora i vaski raznih vrsta i koji se potucaju po svetu kao sto se potucao i Tesla i mnogi vredniji i bolji a koji su proterani od njihovih starih. Jednostavno.commodore:A ti si amer?
Ili mozda ameri treba da nas uce duhovnosti... bre moja ikona starija od njihove drzave...
...
ovo samo u Srbiji ima...![]()
Momce, za skole pored vrednog i postenog naroda ce uvek biti. Nikad se u istoriji nije dogodilo da se dizu crkve mahnito a da za drugo nema. Dobra u narodu uvek idu zajedno, ako ide crkva bice i ostalo, veruj mi. A ako crkava nema, mnoze se bezboznici pa da vidis kad oni krenu da " grade "... Nista gore nego kad ti takvi docepaju vlast i novac, onda nema ni crkava a obdanista ce vec neko da bombarduje ili neko drugo zlo ce se navuci vec. mislite dublje malo, a okanite se pahomija. najgori perverznjaci su upravo komnjare i nacisti, dokazano.Elvin:ja nemam ništa protiv gradnje crkve,ali zar nije normalno da prvo izgrade školu?
ipak u crkvu idu uglavnom stariji ljudi,pa sa sobom vode decu...u školu ipak ponekad sama idu sedmogodišnja deca...
nemam ništa protiv suštinski crkvenog dela crkve,dela koji predvode patrijarh pavle,gligorije,lavrentije...imam protiv političara u mantijama filareta,pahomija, smeta mi njihova bahatost...
u svakom društvu ima mesta za tradicionalnu crkvu,na ljudima je da li će verovati ili ne....
Znas li da u civilizovanim zemljama postoji porez za crkvu? ja tako nesto pozdravljam jer umesto 300 din za RTS i raznih prosjackih vacarenja crkva ne sme da prosi i zivotari. Pa kada se podignu crkve i kada narod malo smiri se u njima onda nece biti mesta za razne likove ni na politickoj ni na bilo kojoj sceni. Onda se stvari menjaju korenito. Jako bitna stvar.Elvin:ja ni ********* ni nacista....samo kažem smeta mi bahatost....ispravka najgori perverznjaci su katolici,pogotovo američki....
samo ti kažem ipak u škole idu mala deca,nenormalno je da idu po 4 kilometra...
mada ok bezveze ja pričam ipak škole gradi država,a crkve crkva doduše ponekad uz državnu pomoć...
Лечење, па на спавањеLola 111:Ministar za gluposti i asfaltiranje rupa je pri poslednjoj poseti Titovom Uzicu sugerisao Titovouzicanima da bi bilo preporucljivo da se na titovouzickom trgu napravi ili kako to on rece namontira jedna crkva da bi gradjani mogli da se mole Bogu i da zapale svecu u svako doba dana i noci.
Vrativsi se u svoj brlog po imenu Cacak,izjavi:"Uzicani su mnogo greshni,komunizam se odrzao i ponikao najjace na tom terenu i kao takvima potrebno im je deset godina da okaju grehe iz proslih vremena,zbog toga im predlazem da na trgu Partizana podignemo crkvu".
Tipican primer "srbijanstine"koja je unistila Srbiju je zabrekli polu-ministar,dok u svom brlogu otvara strane supermarkete i zaposljava hiljade Cacana,u Uzicu bi da otvara crkvu gde bi bio zbrinut po neki popic.
Ako ne mozemo da se odbranimo od takvog napada seljastva,predlazem da onda na trgu napravimo katedralu,bez obzira sto u Uzicu skoro da i nema katolika,jer cemo tako skrenuti paznju svetske javnosti od opasnosti koja nas razara,a mozda se sutra prebnese i na Evropu.
Komunisticki mentalitet nema sta da trazi u narodu koji postuje Boga. Kada sa te strane pogledas i njih i njihov mentalitet onda mozes da zakukas iz sveg glasa. Kakva kurta nas je jahala svih ovih godina. Onda ti je mnogo sta jasnije. Sto vise crkava - to manje komunista.commodore:Tako je.
samo ih gledam... kako mesaju babe i zabe... CRKVENE OBJEKTE PODIZE CRKVA.
...
Ali komunisticki mentalitet je ovde DUBOKO UKORENJEN.
sad kad se javi drugi sekretar sa tajnog zadatka, uzecemo brava pa cemo da ga iscupamo... :wink: