Katastrofa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
16.002
Taman je sve krenulo kako treba. Ucutkam zenu, decu, roditelje, brata, snajku, ******e babetine iz komsiluka, kad se pojavi jedna bivsa koja se lozila na njega a on nije bio sa njom. Ona je cula da je razveden. :zper: Pa se dovukla. Sta mislite o tim ljudima, koji se kao neki duh pojavi niotkuda u vas zivot i vasu vezu?

Ma, kakvi grupnjaci. Sada moram i nju nekako da eliminisem. Uh, kako je sladak ovaj moj. Toliko mi briga zadaje, a tako ga volim.
Ybt. moderna, bar da je u pitanju onako dobro karan je pa da te covek razume da se toliko cimas...ljudi su vodili ratove zbog toga, ali ta platonska prica :eek: Mislim da imas lose karte, ova bivsa mu je sigurno dala i ako i to ne uradis uskoro...izgubila si, ybg. muskarac je a ne kamen. Bice to sa nekim izgovorom, samo da regulise hormone a on voli tebe... Pa jedanput, dvaput... Podgrejana ljubav zna biti mnogo dobra, ja sa ovom mojom podgrevam vec 15i put:D

Poslednja izmena:
Taman je sve krenulo kako treba. Ucutkam zenu, decu, roditelje, brata, snajku, ******e babetine iz komsiluka, kad se pojavi jedna bivsa koja se lozila na njega a on nije bio sa njom. Ona je cula da je razveden. :zper: Pa se dovukla. Sta mislite o tim ljudima, koji se kao neki duh pojavi niotkuda u vas zivot i vasu vezu?

Ako ste vas dvoje zajedno i pojavi se treća osoba koja se interesuje za njega nemaš razloga za brigu ako on tebe voli.A takvi ljudi koji kako si rekla pojave se kao duh i žele razoriti nečiju vezu su mi tako jadni i ljigavi.

Ako ste vas dvoje zajedno i pojavi se treća osoba koja se interesuje za njega nemaš razloga za brigu ako on tebe voli.A takvi ljudi koji kako si rekla pojave se kao duh i žele razoriti nečiju vezu su mi tako jadni i ljigavi.

I meni su ljigavi i jadni, ali postoje. Ja znam da me on voli i ne plasim se da ce me prevariti, ali ipak, zelim da imam sigurna ledja. Naci cu joj decka.

Ja se tako ne izrazavam. ;) A, drugo, i on i ja smo odlucili da nemamo odnose pre braka, ako si pazljivo citala moje postove i teme, trebalo bi da si to primetila.

Sredicu ja tu malu zlocu.

ma jesam...citala sam...vidim sve si probala osim toga...ne moras nista da radis...samo lezi...

e da ,ima i ona fora sa guzom...legnes na ledja pa ti ga stavi izmedju guze...rasiri pa stavi...ko u sendvich...hebi ga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back