Katanac na Sveti Stefan

Što reče neko,nije isto Crna Gora koja ima 2 škole,obe Milove privatne i Srbija,koja ima 20 000 škola...:)a i tema nije o prosveti nego o Svetom Stefanu koji je bio kultno mesto i spomenik kulture a sad je prčvarnica jednog mafijaša.

Jaoj jakoga mi argumenta... :hahaha: Nemase li Srbija 10 000 puta vise novca u budzetu? :hahaha: Misoni smijesan si sa tom pricom. :thumbdown:

Nazalost ova braca iz Singapura su napravila sran.je oko Sveca. Da je srece, ko sto je nije, da se ta pascad govnjivom motkom najure ali hebi ga, nece niko...

Nemam pojma gde i šta taj tvoj zet radi,ali imam dodira sa prosvetom i znam da su plate u srednijm školama 350-400e,što je tu negde.Što se tiče Svetog Stefana,sila boga ne moli,ne možete vi ništa protiv mafijaša u vrhu države kao ni mi.Ali da se zezamo na račun toga,to može.:)

Jado milogorska, al znas kolko u Srbiji ima zaposlenih? Pa jedno pet puta vise nego sto vi imate stanovnika. I sta uporedjujed babe i zabe? Gde se to moze uporedjivati? A u kojim to fabrikama po CG vi to primate plate pa vam je toliki prosek? Ili Rusi dobro placaju svoje konobare(sluge) ili Milo dobro placa svoju privatnu vojku i policiju?:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

hm, ovde dolaze svakakvi ludaci,
chova me naziva milogorcem,
a tek je moja prambaba bila Crnogorka...:think:

Ja sam samo dao statistichke podatke o platama u SRB i CG nakon razdvajanja, i podatke o procentu nezaposlenih, odakle se da zakljuchiti da tamo narod ima vece plate i manju nezaposlenost.

Medjutim ovde i dalje ima ljudi koji misle valjda da ce CG posle razdvajanja sa Srbijom prestati da postoji, ko shto su mislili i sa Slovenijom i ostalim ex yu republikama.

Realnost je da su sve republike nakon osamostaljenja od Srbije preshishale Srbiju po svim parametrima...

Nemam pojma gde i šta taj tvoj zet radi,ali imam dodira sa prosvetom i znam da su plate u srednijm školama 350-400e,što je tu negde.Što se tiče Svetog Stefana,sila boga ne moli,ne možete vi ništa protiv mafijaša u vrhu države kao ni mi.Ali da se zezamo na račun toga,to može.:)

Profesor engleskog jezika u jednoj Kraljevackoj osnovnoj skoli, imao je ranije finu platu al' od kako je dinar otisao u vraga skoro 100€ manje prima... :thumbdown:

Jaoj jakoga mi argumenta... :hahaha: Nemase li Srbija 10 000 puta vise novca u budzetu? :hahaha: Misoni smijesan si sa tom pricom. :thumbdown:

Nazalost ova braca iz Singapura su napravila sran.je oko Sveca. Da je srece, ko sto je nije, da se ta pascad govnjivom motkom najure ali hebi ga, nece niko...

Vrlo važno.Kao i prije je običan narod boravio na Svecu.Mafijaši sa svojom svitom.Šteta što ovo ljete neće moći.

Nazalost nije jedini...

Misoni, imam zeta Srbu, radi covjek u prosvjeti u Kraljevu i ima platu 28 000 dindzi, ovdje u CG za taj isti posa' covjek je placen 400€ i zato, prije nego sto pocnes da pljujes po Crnoj Gori prvo pogledaj kako zivi narod oko tebe... ;)

A sta je to Crna Gora bila dok je bila u zaje(b)nici sa vama??? Bili smo strasna ekonomska velesila... Ne prdunjaj obraza ti.
Sjecam se kako smo lijepo zivjeli '90-tih dok je odje jos uvijek dinar bio zvanicna valuta, moj otac primi platu za koju moze da kupi paklu cigara...

Nije 400€, nego 450€ ;)

Back