C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 44.002
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa dobro
ima IQ oko 86
izjave su joj u tom rangu
Јесте да није много паметна
али је у праву.
Али, пошто није нека генијалка, није успела да артикулише своје мисли, те изјављено (написано) делује глупо. Ипак, ђевојка је у праву. Демонстранти су стока која користи немире за пљачкање. То и треба осудити. Као што смо осудили "Косово за патике" тако треба да осудимо и ову крађу патика и паљење цркве.
Посебно ми је занимљиво да се у сред града, ван градилишта појављују ниоткуда палете са гомилом цигала, које демонстранти могу да користе за ломњење прозора и иизазивање осталих инцидената.
Bitno je da si i ti tu sa njim.Vaš Đoka novak-teniser se isto vratio u SRJ.
Švorc je...
Ja sam POW a on je došao za besplatnu kirijuBitno je da si i ti tu sa njim.
ne bih da ti kvarim idilu, ne postoji pametan i glup rasizamЈесте да није много паметна
али је у праву.
Али, пошто није нека генијалка, није успела да артикулише своје мисли, те изјављено (написано) делује глупо. Ипак, ђевојка је у праву. Демонстранти су стока која користи немире за пљачкање. То и треба осудити. Као што смо осудили "Косово за патике" тако треба да осудимо и ову крађу патика и паљење цркве.
Посебно ми је занимљиво да се у сред града, ван градилишта појављују ниоткуда палете са гомилом цигала, које демонстранти могу да користе за ломњење прозора и иизазивање осталих инцидената.
Sale Katai je paor iz Srborana ,pratim ga od početka karijere i da nije znao da trči za loptom bio bi seoska pijanica ,kavgadžija i budala ,takav je temperament i IQ jednostavno.Tako da verujem da je i hanumu birao spram sebe.
Tramp ce ih pustiti da se malo izdivljaju i to je to...
Za dve nedelje sve se vraca u normalu...
I mi čekamo sa vama. A to je dolazak Novog Klintona (džozef robinet bajden)Сви чекамо новембар 2020. и ново кмечање паћеника.
Ovaj cirkus u Americi prevazilazi rasno pitanje ubistvo onog crnca je bio samo povod uzroci su daleko dublji recimo 40 miliona Amera je ostalo bez posla u poslednja 2 meseca tako da totalno je banalno i površno gledati na sve to iz crno/bele perspektive kao što to gleda ta žena tog profi gurača lopte
I mi čekamo sa vama. A to je dolazak Novog Klintona (džozef robinet bajden)
Ne možeš se dvaput okupat' u istoj vodi.Је л' си гледала пре скоро четири године оне смешне видео клипове на Тубићу кад SJW кмече и лудују?
Јао, једва чекам нову туру.
Samo ti ipak ne razumes oklen glupaci takva svest......pa podrzavas tu bagru....Svi vi koji podrzavate ovaj balvan od zene bi trebali da znate da je poziv na nasilje zabranjen svuda u civilizovanom svetu.
Covek je samo trebao da kaze da je poremecena, a ne da se izvinjava u njeno ime.
bi trebali da znate da je poziv na nasilje zabranjen svuda u civilizovanom svetu.
Ne možeš se dvaput okupat' u istoj vodi.
- bosanska mudrost
Zanimljivo... kad su neki koji se nalaze na "plavoj" strani pozivali na nasilje, "milkšejkovanje", objavljivali nečije adrese... to nije bio poziv na nasilje? Izgleda da nije, jer ni tviter nije brisao, niti je ko od njih to osudio. Znači, ja nešto mogu, a ti ne možeš? Za tebe važe pravila, za mene ne važe (ili obrnuto)? Nešto tu ne štima...Svi vi koji podrzavate ovaj balvan od zene bi trebali da znate da je poziv na nasilje zabranjen svuda u civilizovanom svetu.
Covek je samo trebao da kaze da je poremecena, a ne da se izvinjava u njeno ime.