Katai pred otkazom u LA Galaksiju zbog rasističkih ispada supruge

Suština protesta u Americi u jednoj slici

Screenshot_20200604_094736.jpg

pa dobro

ima IQ oko 86
izjave su joj u tom rangu

Јесте да није много паметна

али је у праву.

Али, пошто није нека генијалка, није успела да артикулише своје мисли, те изјављено (написано) делује глупо. Ипак, ђевојка је у праву. Демонстранти су стока која користи немире за пљачкање. То и треба осудити. Као што смо осудили "Косово за патике" тако треба да осудимо и ову крађу патика и паљење цркве.

Посебно ми је занимљиво да се у сред града, ван градилишта појављују ниоткуда палете са гомилом цигала, које демонстранти могу да користе за ломњење прозора и иизазивање осталих инцидената.

али је у праву.

Али, пошто није нека генијалка, није успела да артикулише своје мисли, те изјављено (написано) делује глупо. Ипак, ђевојка је у праву. Демонстранти су стока која користи немире за пљачкање. То и треба осудити. Као што смо осудили "Косово за патике" тако треба да осудимо и ову крађу патика и паљење цркве.

Посебно ми је занимљиво да се у сред града, ван градилишта појављују ниоткуда палете са гомилом цигала, које демонстранти могу да користе за ломњење прозора и иизазивање осталих инцидената.

To je lazna prica.

https://www.buzzfeednews.com/article/craigsilverman/investigating-bricks-at-protests

Te cigle su stajale tamo i pre nego sto se ubistvo i desilo.

Cak su i glupaci iz bele kuce morali da povuku svoju izjavu o " postavljenim ciglama" jer su i oni uvideli da je sve laz.

али је у праву.

ne bih da ti kvarim idilu, ne postoji pametan i glup rasizam
a i ne podrzavam KKK tako da mi je out da pricam o njenim motivima

ali znam da Cmarak @Mracak voli da Srbuje uz prizvuke fasisticke violine i tematike Lili Marlen

Ovaj cirkus u Americi prevazilazi rasno pitanje ubistvo onog crnca je bio samo povod uzroci su daleko dublji recimo 40 miliona Amera je ostalo bez posla u poslednja 2 meseca tako da totalno je banalno i površno gledati na sve to iz crno/bele perspektive kao što to gleda ta žena tog profi gurača lopte

Где одједном нестаде Корона вајрус?

I mi čekamo sa vama. A to je dolazak Novog Klintona (džozef robinet bajden)

Је л' си гледала пре скоро четири године оне смешне видео клипове на Тубићу кад SJW кмече и лудују?

Јао, једва чекам нову туру.

Ne možeš se dvaput okupat' u istoj vodi.

- bosanska mudrost

Израз "Босанска мудрост" је оксиморон, тако да долазим до закључка да ће Трамп два пута окупати SJW у истој води.

А и увек је показивао склоности ка златној боји.

Svi vi koji podrzavate ovaj balvan od zene bi trebali da znate da je poziv na nasilje zabranjen svuda u civilizovanom svetu.

Covek je samo trebao da kaze da je poremecena, a ne da se izvinjava u njeno ime.
Zanimljivo... kad su neki koji se nalaze na "plavoj" strani pozivali na nasilje, "milkšejkovanje", objavljivali nečije adrese... to nije bio poziv na nasilje? Izgleda da nije, jer ni tviter nije brisao, niti je ko od njih to osudio. Znači, ja nešto mogu, a ti ne možeš? Za tebe važe pravila, za mene ne važe (ili obrnuto)? Nešto tu ne štima...

Back