Jeсте писала неарктикулисане глупости... али ''Black Nikes Matter'' је spot on што би рекли колезе Енглези...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vodene topove, gumene metke, suzavac, konjica pendrek, itd.sta ti predlazes kao resenje za stoku koja divlja ulicama bez ikakvog razloga?
Za sve treba da vaze ista pravila i zakoni. Nema nasilja, ne moze da bude dozvoljeno nikome.Zanimljivo... kad su neki koji se nalaze na "plavoj" strani pozivali na nasilje, "milkšejkovanje", objavljivali nečije adrese... to nije bio poziv na nasilje? Izgleda da nije, jer ni tviter nije brisao, niti je ko od njih to osudio. Znači, ja nešto mogu, a ti ne možeš? Za tebe važe pravila, za mene ne važe (ili obrnuto)? Nešto tu ne štima...
Ko ga yebe sto je trazio zenu na splavu a ne u biblioteci.Sto lepsa polovina moze da te ukanali to ne moze niko.
Нек се разведе од жене преко твитер/фејсбука да спасе каријеру.Ko ga yebe sto je trazio zenu na splavu a ne u biblioteci.
Zajedno ste jaci.Ja sam POW a on je došao za besplatnu kiriju
Ocigledno je nered izazvan spolja. Nekome smeta Trump.To je lazna prica.
https://www.buzzfeednews.com/article/craigsilverman/investigating-bricks-at-protests
Te cigle su stajale tamo i pre nego sto se ubistvo i desilo.
Cak su i glupaci iz bele kuce morali da povuku svoju izjavu o " postavljenim ciglama" jer su i oni uvideli da je sve laz.
Ne mogu mu nista, kad bi mu prekinuli kontrakt morali bi sve da mu isplate.Нек се разведе од жене преко твитер/фејсбука да спасе каријеру.
Ne mogu mu nista, kad bi mu prekinuli kontrakt morali bi sve da mu isplate.
Kakve on ima veze za izjave svoje zene.
Nije trebao sa se izvinjava, a mogao je da kaze da ne deli takve stavove a ako ima ko kakvo pitanje za zenu, eno je tamo pa neka je pitaju sta je mislila kad je pisala sta je pisala.
Vodene topove, gumene metke, suzavac, konjica pendrek, itd.
Za sve treba da vaze ista pravila i zakoni. Nema nasilja, ne moze da bude dozvoljeno nikome.
Da je pandur odma uhapsen i poslat na robiju za ono ubistvo, nebi bilo problema.
Slažem se, ali isto tako ovima koji divljaju, kradu i pale, treba objasniti da postoje sudovi, koji su u SAD malo ozbiljniji. Onaj policajac će da odgovara za ubistvo i to je to. A ne da se prže na namontirane proteste koji imaju samo političku namenu, direktno usmerenu protiv trenutne vlasti u SAD.Vodene topove, gumene metke, suzavac, konjica pendrek, itd.
to je pre svega problem njenog supruga koji ocigledno piski sedeci ,dok mu zena shora stojeci i jos saraSvi vi koji podrzavate ovaj balvan od zene bi trebali da znate da je poziv na nasilje zabranjen svuda u civilizovanom svetu.
Covek je samo trebao da kaze da je poremecena, a ne da se izvinjava u njeno ime.
Mislim da je prodao Cliperse.Шта би са оним маторим власником кошаркашког клуба што га је девојка снимила како је расиста? Follow up, да ли је морао да прода?
Gde ja pozivam na nasilje ?a ti vidim smes da pozivas na nasilje
pandur je uhapsen i bice mu sudjeno. trojici njegovih kolega takodje
Uhapsen je tek kad je pokrenuta frka inace bi zataskali, nebi im bio prvi put.Slažem se, ali isto tako ovima koji divljaju, kradu i pale, treba objasniti da postoje sudovi, koji su u SAD malo ozbiljniji. Onaj policajac će da odgovara za ubistvo i to je to. A ne da se prže na namontirane proteste koji imaju samo političku namenu, direktno usmerenu protiv trenutne vlasti u SAD.
Ovo je samo dokaz vise da su demonstracije teledirigovane.
Није морао али је морао.Mislim da je prodao Cliperse.
Nije on morao da proda, vec je prodao da nebi izgubio lovu.
Mogao je da kaze kako sam rekao i ako bilo sta drugo traze da ih posalje u PM javno.Није морао али је морао.
Бојим се да фудбалер не послужи као жртвени јарац, односно магарац на којем су се сломила кола.
Мора превентивно да делује и игра систем.
Како се жена пандура-убице већ сутрадан развела од њега.
Али и Јапан је западна хемисфера, сигурно би могао играти фудбал иза гвоздене завесе, за остало није гарантовано.Mogao je da kaze kako sam rekao i ako bilo sta drugo traze da ih posalje u PM javno.
Nema on sta da se izvinjava za izjave i postupke druge punoletne osobe.
Ugroze li mu zbog toga kontrakt, tuzi ih i sve moraju da mu isplate, cak i vise jer su mu urusili ugled zbog necega sto on nije uradio. Posle ode i igra fucu u Japanu kao king Piksi.
Ne razumem, zasto je Japan problem?Али и Јапан је западна хемисфера, сигурно би могао играти фудбал иза гвоздене завесе, за остало није гарантовано.
Да ли му се толико ризикује, видећемо.
Uhapsen je tek kad je pokrenuta frka inace bi zataskali, nebi im bio prvi put.
Posle je vec bilo kasno. Da je lezao u tvorza niko nebi mogao da potegne to pitanje.