КАСТРО КРИТИКУЈЕ БУША ЗБОГ КОСМЕТА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Banshee:
jbt cime se sve ljudi bave na netu i koje slike arhiviraju :)

pa ja ovo sa auspuhom,ili one mitine gej slicice ne bi znala da nadjem ni namenski da trazim :) a ovo auspusi,korseti,perverzije,hc sm,nema sta nema :)

zaista da se covek zapita ko sve visi na netu i sta im se nalazi u glavi :shock:
:lol: :lol: stvarno svakim danom je sve bogatiiji asortiman na forumu ,a i Krle se vartio jos se ceka Romana pa da bude komplet menazerija .

svetolik trpkovic:
:lol: :lol: stvarno svakim danom je sve bogatiiji asortiman na forumu ,a i Krle se vartio jos se ceka Romana pa da bude komplet menazerija .

Па јес' ти си већ ту са својим женским алтер егом... 8-)
blatofo4.jpg

eujz9.jpg

Duh Sekire:
Најзад, која је поента ове теме?! Односно расправе која је настала...
Неко критикује оне који желе да растурају нашу земљу, некима се то не свиђа. Кривом Живану и длаке сметају.

п.с. Добре ове гаћице :)

Поента је да ови домаћи (неписмени) мондијалисти - демонократори, пљују по сваком ко нам пружи подршку и максимално спамују сваку тему која им не иде у прилог.

П.С. То су специјалне гаћице за домаће (покондирене тикве) еУропејце.

Strela:

Pa tu bi se samo 298 mogao podvesti pod to, ostalo su odgovori na diskusije kolega, podsećanja tebe da si promašila temu, a ubacila si i jedan Svetolikov post u to.
Mislio sam, eto, žena misli drugačije od mene, ali to je njeno pravo, no bar je kulturna i obrazovana, kad ono...kakve su to slike pobogu?!

nesha taxista:
Pa tu bi se samo 298 mogao podvesti pod to, ostalo su odgovori na diskusije kolega, podsećanja tebe da si promašila temu, a ubacila si i jedan Svetolikov post u to.

Па тај Тозин пост је ту само због тога што си испалио још један бисер (у низу), а он ти је одговорио да је запањен твојим незнањем :confused:

Mislio sam, eto, žena misli drugačije od mene, ali to je njeno pravo, no bar je kulturna i obrazovana, kad ono...kakve su to slike pobogu?!

Не знам на коју слику мислиш, али све су већ до сада биле објављене на форуму Крстарице. Ако мислиш на "ауспух", то сам нашла на Сваштари, Антун Тун, је имао тему, "Како замишљате форумаше", па тако је он замислио да изгледа неки Синке, чини ми се... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back