jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.560
Igrao sa i poker i anjc,ali ne za pare.To je bilo cisto laicki.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Повремено играм таблић са другом и његовим рођацима,а раније сам са већим друштвом играо седмице и Уно,а понекад и реми,иако нисам љубитељ ремија.Da li igrate karte, neku igru sa kartama?
ako ste nekad igrali karte ali vise to ne radite, kad ste poslednji put igrali karte
i zasto ste prestali ?
secam se da su pravila bila malo komplikovana za loruOd igre kartama, najviše sam igrala Remi (dve vrste) , pa Lorum (ili Loru) , Uno, Tablić, Sedmice, Tač, Pasijans, Crvena-Crna, Black Jack se sećam kroz maglu, ako je to igra da zbir bude 21.![]()
pa vi kalkulisali kalkulisali i odoste u minusIma Pumpanje je dragoceno,a duvanje je laicki,a ti se bas previse duvas.
Samo vi tako mislite,a kada krene sledece pumpanje,nece biti sam studenti,vec i narod i to onaj koji dosad nije izlazio na glasanje i njima ste dosli preko glave.pa vi kalkulisali kalkulisali i odoste u minus
da ne kažem prepumpali balon koji puk'o
uvek jedan te isti narodSamo vi tako mislite,a kada krene sledece pumpanje,nece biti sam studenti,vec i narod i to onaj koji dosad nije izlazio na glasanje i njima ste dosli preko glave.
Pa kod vas ima svakakvih,a najvise kriminalaca.Kod nas uceni ljudi i pametna deca.uvek jedan te isti narod
za tudje skaču za svoje ćuru ćuru
Ali nikad po kišiPa kod vas ima svakakvih,a najvise kriminalaca.Kod nas uceni ljudi i pametna deca.
Zapravo volim kad nadjem nekog da igramo tavlu (backgammon)
Rezultat nije važan, već obrti![]()
Tretljas li trtljas.
osim sansa u preferansuJa mnogo volim da igram preferans (ili sans - malo jednostavniju ali vrlo sličnu igru), ali on se igra samo utroje, a nemam uvek kraj sebe dve osobe koje ga igraju... tačnije, nemam skoro nikad. Na letovanju sam igrao tablić sa drugom, ali on mi brzo dosadi.
veli Žuća RačundžijaTretljas li trtljas.
Vist nisam igrao, čak se ne sećam ni da sam čuo za njega. Pa sam bacio pogled na pravila. Ima sličnosti, ali ipak nije ista igra; najveća razlika je što se vist igra učetvoro i što učestvuju sve karte (u sansu, kao i u preferansu, ne učestvuju dvojke, trojke, četvorke, petice i šestice).osim sansa u preferansu
da li je sans isto sto i vist?