Crazy-Wolf
Ističe se
- Poruka
- 2.397
Okajali grehe?![]()
Haha,pa dobro,ali onda se mora povecati i broj reinkarnacija.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Okajali grehe?![]()

pa sta reci na to?Ja bas ne razumem poentu meditacije....
Da su okajali grehe mislim da ne bi vise bili tu, mada nisam siguran, vec sam to pitao negde iznad...
Mozda ima neki brojac u petlji..![]()
Haha,pa dobro,ali onda se mora povecati i broj reinkarnacija.![]()

Da su okajali grehe mislim da ne bi vise bili tu, mada nisam siguran, vec sam to pitao negde iznad...
Mozda ima neki brojac u petlji..![]()

Mislim da nisi citao do kraja....kad nades vremena a ti detaljnije to malo....![]()

Onda bi otisli negde drugde,na neki visi nivo.....ali kako to,onda bi se pokidao krug?![]()

pa sta reci na to?
http://sr.wikipedia.org/wiki/РеинкарнацијаHah,ovo je zanimljivo.
interesuje me kako?
kako to da je broj ljudi sve veci i veci a br reinkarnacija ostaje isti?![]()
Onda bi otisli negde drugde,na neki visi nivo.....ali kako to,onda bi se pokidao krug?![]()

Trazio sam objasnjenje,ne odgovor pitanjem....i jos kakvim pitanjem. :S
i jos sam izneo misljenje....
teras nas ovde da se trudimo i citamo tekst,a onda ako nam nesto nije jasno ne zelis da nam pojasnis...... vidim kako ova tehnika kidanja funkcionise...ne svidja mi se.
Čekajte... Ovako... Rusi se sve manje reinkarniraju jer su okajali grehe (ne svi naravno, samo oni koji prekidaju krug)... A ostali se rađaju kao Rusi da bi imali istu priliku...![]()
![]()

Čekajte... Ovako... Rusi se sve manje reinkarniraju jer su okajali grehe (ne svi naravno, samo oni koji prekidaju krug)... A ostali se rađaju kao Rusi da bi imali istu priliku...![]()
![]()

Mislim da nisi citao do kraja....kad nades vremena a ti detaljnije to malo....![]()
Daj ne zbunjuj vise,ovo je dovoljno zbunjavajuce kako vec zvuci!
"Jedan od zakona Karme je da iako br ljudi na planeti raste,br reinkarnacija ostaje isti."
![]()

eheeej, tek sad sam dosao, inace, postao sam ko baba, pa obicno lezem pre 12...
Inace, vidim, lepo ste se raspisali, a ono sto vas sve najvise kopka, shvatio sam da je to zakon karme...
Imam neko polu-logicno resenje, istina je da populacija raste, ali uzmiamo li u obzir ljude koji umiru, koji ginu, koji se ubijaju...
Njima treba mnogo vise zivota da bi shvatili sta su to gresili, a ako ne shvate, idu u " pakao "!
Tako da, ja recimo zivim 1 zivot, lupam sada, 78 godina, medjutim, za vreme mog zivota, jedna dusa se moze za tih 78 godina 3 puta reinkarnirati, i onda tu dodje do tog balanasa koji pokriva i Ruse i sve... xD

Da... Buđenje...
A postoje i oni koji izlaze iz kruga reinkarnacije, zar ne?
Pa cekaj onda,nista ne razumem....onda bi se broj reinkarnacija ne samo povecao,vec i utrostrucio?!![]()

Rob... Kao i u ovom... Svi smo robovi...
E,pa nemoj tako....Ja nisam bila rob.Meni je rekao da sam bila vojskovodja i da sam zivela na dvoru.I da su na vrhuncu slave i u jeku moje moći, moji neprijatelji skovali zaveru i ubili me,jer sam ih svojom inteligencijom razotkrila.Ono što po njemu "vučem" iz prošlih zivota jeste osecaj ponosa,pravde i nepogrešivosti kada je u pitanju borba za slabije i za pravdu.![]()