Karma, Reinkarnacija, Vaskrsnuce...

Rob... Kao i u ovom... Svi smo robovi...

E,pa nemoj tako....Ja nisam bila rob.Meni je rekao da sam bila vojskovodja i da sam zivela na dvoru.I da su na vrhuncu slave i u jeku moje moći, moji neprijatelji skovali zaveru i ubili me,jer sam ih svojom inteligencijom razotkrila.Ono što po njemu "vučem" iz prošlih zivota jeste osecaj ponosa,pravde i nepogrešivosti kada je u pitanju borba za slabije i za pravdu.:)

Bas zanimljivo, svako je u proslom zivotu bio covek....

E,pa nemoj tako....Ja nisam bila rob.Meni je rekao da sam bila vojskovodja i da sam zivela na dvoru.I da su na vrhuncu slave i u jeku moje moći, moji neprijatelji skovali zaveru i ubili me,jer sam ih svojom inteligencijom razotkrila.Ono što po njemu "vučem" iz prošlih zivota jeste osecaj ponosa,pravde i nepogrešivosti kada je u pitanju borba za slabije i za pravdu.:)
Da si ti bila vojskovođa u prošlom životu sa životom u raskošu,ne bi danas bila ovde i živela ovako kako živiš.Već bi živela u Etiopiji živeći vrlo oskudno i podnoseći sve muke koje si proizvela ljudima kao vojskovođa.

Naravno... I ja sam živeo na dvoru... I znam koji je u pitanju, sanjam ga često... Je l si čula nekad šta iza toga stoji? Iza dvorova i hotela?

Da si ti bila vojskovođa u prošlom životu sa životom u raskošu,ne bi danas bila ovde i živela ovako kako živiš.Već bi živela u Etiopiji živeći vrlo oskudno i podnoseći sve muke koje si proizvela ljudima kao vojskovođa.

Nisi dobro procitao, oni su nju sklonili, a ona je samo ispastala zbog svoje mudrosti.... Tako da, nema cega da se stidi.... :neutral:

A, vecina nas je u proslom zivotu bila covek jer zivotinja tek mozemo postati ukoliko budemo cinili losa dela i ne budemo zeleli da ih ispravimo...
Nemoguce je da nam zivotinja kaze sta je bila u proslom zivotu.... :hahaha:

Nisi dobro procitao, oni su nju sklonili, a ona je samo ispastala zbog svoje mudrosti.... Tako da, nema cega da se stidi.... :neutral:

A, vecina nas je u proslom zivotu bila covek jer zivotinja tek mozemo postati ukoliko budemo cinili losa dela i ne budemo zeleli da ih ispravimo...
Nemoguce je da nam zivotinja kaze sta je bila u proslom zivotu.... :hahaha:

U bre nemoj tako okrutno! :eek:
za vecinu genijalaca ovde je cast da jednog dana budu orlovi... :)

hahaha....nova teorija pernatih! :D:lol:

ako smo dobri u zivotu,u sledecem cemo biti orlovi a ako ne,postacemo gadni zmijoliki reptili. :evil::) :lol::lol:

U bre nemoj tako okrutno! :eek:
za vecinu genijalaca ovde je cast da jednog dana budu orlovi... :)

hahaha....nova teorija pernatih! :D:lol:

ako smo dobri u zivotu,u sledecem cemo biti orlovi a ako ne,postacemo gadni zmijoliki reptili. :evil::) :lol::lol:

Hahahaha, ako bi isli preko metafore, recimo da si u pravu... :D;)
Da znas da nisam,ali kad vec nisam skapirao poentu,napravio sam salu. ;):mrgreen::lol:

Taj neki fazon i ja cesto radim... :mrgreen::per:

E,pa ljudi nemojte tako.....ismijavate djevojku a kao zainteresovani ste za ovu temu :dontunderstand:

Back