Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jel znas ti kako se kotira karate klub Shotokan Nis/Savremenik:Zna li neko kako se kotira karate klub Radnicki iz Beograda?
Zavisi na koju vrstu karatea mislis. Ako mislis na shoto-kan, sasvim je OK ali nisam siguran da li kod nas postoji dobar karate klub ,odnosno dobar ucitelj karatea. Okinava karate je zanimljiv, ali nisam siguran koliko je praktican (jer ,ipak, niko od nas ne nosi sa sobom bo ili katanu), a kyokushinkai karate je za mene olicenje najvece surovosti i brutalnosti. To je sto se tice onih vrsta karatea koje su mi poznate.karatistkinja:"Sta mislite o karateu?"
sanja nis:a jel znas ti kako se kotira karate klub Shotokan Nis/Savremenik:Zna li neko kako se kotira karate klub Radnicki iz Beograda?
Jurić Veronika:Ja sam Veronika Jurić.Idem u 7 razred,i bavim se već 4 god. tim sportom. Imam braon pojas i 15 medalja.Igrala sam za ,,Rusin''ali sada pošto sam starija igram za mladost ,,Ođaci''.Ukljućite se i vi.Izaberite sport![]()
bojo:ja sam jurič bojan imam braon pojas bavim se tim sportom več 4 god. imam 20 medalja želim postati šampion sweta ja idem u 4 razred osnovne škole dali neko zna da uradi niđušihoneka napiše da ili ne ja ču proveriti
![]()
Anaaaaaaaaaaaaa:KARATE KLUB "SABAC"!!!!!!!!!!!!!!Postoji li bolji klub?
Savremenik:Zna li neko kako se kotira karate klub Radnicki iz Beograda?
karatistkinja:"Sta mislite o karateu?"
Anaaaaaaaaaaaaa:KARATE KLUB "SABAC"!!!!!!!!!!!!!!Postoji li bolji klub?
Kuguar:Anaaaaaaaaaaaaa:KARATE KLUB "SABAC"!!!!!!!!!!!!!!Postoji li bolji klub?
Ako nema jedno 20 boljih klubova, nema ni jedan!Veruj mi!![]()
karatistkinja:U pravu si,ti iz Sapca nisu niko i nista!! 8)
orion72a:Soko StarkAnaaaaaaaaaaaaa:KARATE KLUB "SABAC"!!!!!!!!!!!!!!Postoji li bolji klub?
Slatkisi su najbolji!!!!
Stara garda
CoyoteKG:KARAMO
a....?????????? :?Anaaaaaaaaaaaaa:KARATE KLUB "SABAC"!!!!!!!!!!!!!!Postoji li bolji klub?