KARATE

• Začetnik teme Začetnik teme karatistkinja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
karatistkinja:
"Sta mislite o karateu?"
Zavisi na koju vrstu karatea mislis. Ako mislis na shoto-kan, sasvim je OK ali nisam siguran da li kod nas postoji dobar karate klub ,odnosno dobar ucitelj karatea. Okinava karate je zanimljiv, ali nisam siguran koliko je praktican (jer ,ipak, niko od nas ne nosi sa sobom bo ili katanu), a kyokushinkai karate je za mene olicenje najvece surovosti i brutalnosti. To je sto se tice onih vrsta karatea koje su mi poznate.

Ja sam Veronika Jurić.Idem u 7 razred,i bavim se već 4 god. tim sportom. Imam braon pojas i 15 medalja.Igrala sam za ,,Rusin''ali sada pošto sam starija igram za mladost ,,Ođaci''.Ukljućite se i vi.Izaberite sport :P

ja sam jurič bojan imam braon pojas bavim se tim sportom več 4 god. imam 20 medalja želim postati šampion sweta ja idem u 4 razred osnovne škole dali neko zna da uradi niđušiho :?: neka napiše da ili ne ja ču proveriti :twisted:

Jurić Veronika:
Ja sam Veronika Jurić.Idem u 7 razred,i bavim se već 4 god. tim sportom. Imam braon pojas i 15 medalja.Igrala sam za ,,Rusin''ali sada pošto sam starija igram za mladost ,,Ođaci''.Ukljućite se i vi.Izaberite sport :P

Mala, karate se NE IGRA!!!!!!TO JE NESTO MNOGO OZBILJNIJE NEGO STO TI MISLIS! 8)

bojo:
ja sam jurič bojan imam braon pojas bavim se tim sportom več 4 god. imam 20 medalja želim postati šampion sweta ja idem u 4 razred osnovne škole dali neko zna da uradi niđušiho :?: neka napiše da ili ne ja ču proveriti :twisted:

Nauci da pises!!!!

Back