Kapitulacija Rusije?!

Da li je ovo kapitulacija?

• Da

glasova: 6 28,6%
  • Ne

glasova: 15 71,4%

• Ukupno glasova
    21
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Натовски војници, при уласку и изласку преко граница РФ су ослобођени од пасошко-визног режима, имиграционе контроле и регистрације; цариници немају право да проверавају њихове званичне документе, они имају право бесцаринског увоза опреме.

Русија нема право да захтева надокнаду материјалне штете, ако ју је починио натовац „при испуњавању службених обавеза“.

Сва спорна питања и узајамне претензије мора решавати руководство НАТО, без њиховог подношења на разматрање било којој спољној правној инстанци.

Из овог произлази да војна лица НАТО, ако изврше злочине на територији Русије (а вероватноћа за то је врло велика), не могу бити позвани на кривичну одговорност пред руским судовима!

Evo sad se smej:mrgreen:

Sram te bilo!:per:
:hahaha::hahaha::hahaha:

Moras, moras jako si zapeo da stignes u Evropu. :hahaha:Tvoja porcija te nece promasiti, sit ces je se najesti. Samo razlika izmedu tebe i mene je sto sam ja mogao da kazem: e necu vise i da odem, a ti neces moci jerbo ce i tebe i Srbiju silim ugurati da kusate govna. Za tebe mi nije zao, sto trazis to ces i dobiti. trazio si pa sad kusaj, prijatno ti bilo.:super:
A za tvoju informaciju ja vise nisam u EU, ni u Srbiji, a bavim se jednim poslom koji je jako unosan, a meni lak i predstavlja zabavu i JJAAKKOO DDOOBBRROO PPLLAACCEENN.:super:
rijatno ti kusanje i kada zavrsis obrisi se oko usta.:rotf::rotf::rotf:

Jel a kad si se vec najeo.. jel si jeo s lebom ili bez? :hahaha::mrgreen:

E,kako ste jadni.................doslo je do toga,da se izmislja,da bi pokolebane privukli pro-zapadnoj strani........ ccc............

Srbija i Rusija su prijatelji. Srbija je mnogo manja te je duzhnost Rusije da je uvek brani chak i kad nije u pravu. Zanemaricemo to shto nas nisu branili u bombardovanju, bili smo Juga a ne Srbija, bio je Jeljcin, ali shta je sa 2008? Kosovo je proglasilo nezavisnost i Rusija umesto da je objavila rat NATO paktu, nije uradila NISHTA. Mi smo im to vratili tako shto nismo priznali Abhaziju i JO i nashe prijateljstvo je sada ZAVRSHENO.

Poslednja izmena:
jel' ovo bio komentar-pitanje onoga sto sam ja napisao, ili nesto potpuno nezavisno,cisto simbolicno pitanje iz proslosti?

Pa vidi ovako, posto si rekao da "i jedni i drugi brisu noge o nas", dakle stavio si ih u istu ravan, a to je moguce samo ako su nas i jedni i drugi bombardovali, otud i moje pitanje.

Rusija je dopustila da se to desi a mnogo gori greh je izdaja prijatelja nego napad neprijatelja. Od Amerike smo i ochekivali da ce nas napasti, ali od Rusije nismo ochekivali da ce nas izdati.

Rusija nas nije izdala jer niko nije ni ocekivao da nas moze zastiti od bombardovanja, jedino sto je ona mogla da uradi je da izazove nuklearni rat, sto bi bilo lose i po nas same, nadam se da si svestan makar toga.
Kako vise nikad ne bismo dosli u slicnu situaciju, moramo raditi na takvom ujedinjenju sa Rusijom koje bi svaki napad na teitoriju Srbije podrazumevalo napadom na teritoriju ruske federacije. Takav status Srbije bi delovao preventivno.

НАТО путује без виза
Као што видимо, поколење
„новосрба“ дозвољава
странцима да им чине све што
им (њихова – страна) душа
пожели. Нажалост, и поколење
„новоруса“ има исто тако
бедну представу о
„националном поносу“.
Паралеле напросто ужасавају.
На пример, у мају 2007. године,
Државна Дума је,
испуњавајући препоруке
Савета НАТО, ратификовала
„Споразум држава-учесника
Северноатлантског уговора и
других држава које учествују
у програму Партнерство за
мир“, о статусу њихових
[оружаних] снага“. Говорећи
отворено – о акцијама НАТО
трупа на територији Руске
Федерације (РФ). Чак је и
либерална штампа у том
времену истицала у насловима:
„Дума је увела безвизни
режим за НАТО.“
Подсетићу на основне одредбе
документа. Натовски војници,
при уласку и изласку преко
граница РФ су ослобођени од
пасошко-визног режима,
имиграционе контроле и
регистрације; цариници
немају право да проверавају
њихове званичне документе,
они имају право бесцаринског
увоза опреме. Русија нема
право да захтева надокнаду
материјалне штете, ако ју је
починио натовац „при
испуњавању службених
обавеза“. Према таквој VIP
особи не могу бити примењене
процедуре ради извршења било
којих судских пресуда у
односу на „питања која су у
вези са испуњавањем службених
дужности“. Сва спорна питања
и узајамне претензије мора
решавати руководство НАТО, без
њиховог подношења на
разматрање било којој
спољној правној инстанци. Из
овог произлази да војна лица
НАТО, ако изврше злочине на
територији Русије (а
вероватноћа за то је врло
велика), не могу бити позвани на
кривичну одговорност пред
руским судовима! А овај –
очигледно антиуставни
„закон“ – подржало је 328
посланика!
To da ovo nije kapitulacija je moje mišljenje, a da jeste direktna kopija s drugog foruma je činjenica. Nemojte to više raditi.:rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back