kapitalizam i sex

Hvala, hvala najlepse vam svima hvala. Da, sve ima dva kraja. Koka-shame on you ;)
Nisam bas od juce, to da li "tandri" neku ja proverih i nista, mozda je bolestan?!
A to koliko mi bilo sta razumemo je potpuno druuuuga tema.
Sto se apstinencije tice dobre str. se odnose na to da se u njeno vreme nakupi toliko sex energije koja kada se u datom momentu oslobodi pravi CUDO!
Iskusio?

Razumem tvoj problem....teshko je reshiv....jedino da ga nekako kamuflirash...da i ti radish neshto shto che te zaokupiti toliko da nemash zzelje ni da zzivish a kamoli gimnasticirash....to pomazze, probala....a nda dva vikenda za redom ne daj mikicu...da vidish kako che da trazzi u ponedeljak, utorak najkasnije.

Razumem tvoj problem....teshko je reshiv....jedino da ga nekako kamuflirash...da i ti radish neshto shto che te zaokupiti toliko da nemash zzelje ni da zzivish a kamoli gimnasticirash....to pomazze, probala....a nda dva vikenda za redom ne daj mikicu...da vidish kako che da trazzi u ponedeljak, utorak najkasnije.

da, ucena je vrhunsko sredstvo dobijanja onog shto zzelish...
mada je ovo kontra ucena...
obichno zzene ne daju mikice da bi dobile para kad je, konachno, daju... :D

Pa na kraju che dobiti i para i mishka. Onda vikendom u shopping i eto svi zadovoljni.
Bez zezanja. mora i on da shvati da mora malo da se zzrtvuje zarad opstanka veze. A i ona da istroshi energiju na drugi nachin, pa se nadju na pola puta, a instruktor aerobika izvisi.

Pa na kraju che dobiti i para i mishka. Onda vikendom u shopping i eto svi zadovoljni.
Bez zezanja. mora i on da shvati da mora malo da se zzrtvuje zarad opstanka veze. A i ona da istroshi energiju na drugi nachin, pa se nadju na pola puta, a instruktor aerobika izvisi.
ne, ne.
vikendom se ebu...
a radnim danima se ide u shoping - mnogo vishe para potroshish za pet radnih dana, nego za vikend. ;)

I da...obavezno poshalji sama sebi cveche od nekog obozzavaoca i ostavi sebi chudnu poruku sa nepoznatog broja na telefonu i kad te zove mama i se prememazzi i kikochi i shapni: E ne mogu sada da pricham onako znachajnim tonom i pogledaj u njegovom pravcu....

I da...obavezno poshalji sama sebi cveche od nekog obozzavaoca i ostavi sebi chudnu poruku sa nepoznatog broja na telefonu i kad te zove mama i se prememazzi i kikochi i shapni: E ne mogu sada da pricham onako znachajnim tonom i pogledaj u njegovom pravcu....
:lol:
E otvorila si mi oci zaista. Ne mislim bas sada da se castim cvecem ali nesto cu vec smisliti. Okrenem se malo sebi pa neka on mene trazi i ceka i svasta nesto.
Veceras ostavljam veceru na stolu i porukicu tipa - otisla sam da prosetam sa Vukom, necu dugo..PRIJATNO! I onda se slucajno zadrzim..

Kad on zaspi, a ti kitu u usta i sama se posluzi... Kad se digne (prirodan refleks, hbg), natakni se na nju i hoblaj dok ne svrsis... Potom se skines, vratis mu kitonija u gace, a on neka i dalje spava blazenim snom...

Back