Kao dete najvise ste....

LPhoklica:
wild_child:
Cheaf:
Kao dete sam uvek zeleo Lego kockice. :D
Jooooj i jaaa (i danas ih volim) :D
Takoooođe! :P :P :P
ah...podseti me na tenutak na one kućice i čovečuljke s kojim sam se igralaa la lallaa :P :P :P

ah stara dobra vremena :wink:

moj brat i ja smo se stalno igrali sa lego kockicama, i onda dodje drugi brat i sve nam porusi.

Ja sam zelela barbiku veterinarku koja je imala kuce i mace sa sobom u kompletu. Toliko sam sedela mami na glavi da mi kupi da mi na kraju...nije kupila.
Plata joj je tada bila 13000 dinara, a Barbie je bila 1900!!! I nije HTELA (tako sam ja to shvatala), a u stvari nije MOGLA!!!
:cry: :cry: :cry:
Toliko sam je zelela...

d4ch4:
boris_car:
Sta ste najvese zeleli kad ste bili dete da vam donese zeka???Ja licno sam najvise zeleo da mi donese neki kamioncic u koji mogu da sednem da se vozim po ceo dan ali nikako da mi ga donese!!!! :D

Kao dete sam imao sve shto sam pozeleo...Zato sam sad ovakav kakav sam.

p0z....
I ja sam imao sve sto sam hteo cak i ono sto nisam hteo sam imao, ali secam se da sam jednom hteo da dobijem onaj ogromni burago auto a dobio sam srednji :cry:

Ja lego kockice i dan danas volim, a secam se kako sam stalno qkala za nekim lego-brodicem, za koji su mi obecali da ce mi kupiti, a ratzq, niko mi ga nije kupio, ostala sam tuzna do kraja zivota, buhuhuhuhu :cry: :cry: :cry:

Danas sam malo prestala da slazem lego, posto me strasno bole ruke od toga, a stedim ruke za viJolinu... :D

Xexe zeka pa ja sam uvek govorio mojima ovako Citiram : Mama ja bih neku tetu za uskrs da joj radim svasta. Exexe ma ja sam uvek kao mali bio proklet za pare i video igrice pa sam im to stalno trazio exexe nekada su mi ispunjavali a nekada neee ebiga. :D

*Lenja_Pita*:
Ja lego kockice i dan danas volim, a secam se kako sam stalno qkala za nekim lego-brodicem, za koji su mi obecali da ce mi kupiti, a ratzq, niko mi ga nije kupio, ostala sam tuzna do kraja zivota, buhuhuhuhu :cry: :cry: :cry:

Danas sam malo prestala da slazem lego, posto me strasno bole ruke od toga, a stedim ruke za viJolinu... :D

ne spominj mi lego!!! keva mi je radila u fabrici lego kad smo ziveli u shwici ( pre jedno..hm....11-12 godina) uhhh...imao sam na toooneee lego igrachakaaaa...!!!imao sam jednu sobu koja mi je sluzila za igranje. bila je puuuuuuuna lego igrachaka...ali ono bash, bash puna...nije imalo ni 1m2 slobodnog prostora...mogo sam da se qpam u lego(dobro, nisu bash sve bile lego :) ) igrachkama :D .
uhhhh...kako sam tad ziveo lepo :)

p0zdraWW

d4ch4:
ne spominj mi lego!!! keva mi je radila u fabrici lego kad smo ziveli u shwici ( pre jedno..hm....11-12 godina) uhhh...imao sam na toooneee lego igrachakaaaa...!!!imao sam jednu sobu koja mi je sluzila za igranje. bila je puuuuuuuna lego igrachaka...ali ono bash, bash puna...nije imalo ni 1m2 slobodnog prostora...mogo sam da se qpam u lego(dobro, nisu bash sve bile lego :) ) igrachkama :D .

p0zdraWW
Aaaaaaaaaa!
:shock:
:D
blaago se tebi! :D :cool:

LPhoklica:
d4ch4:

p0zdraWW
Aaaaaaaaaa!

bilo to nekad davno.... je.bi ga...

LPhoklica:
d4ch4:

p0zdraWW
Aaaaaaaaaa!
i ja kazem! :D :D

da, secam se da sam i ja imao gomile lega i valjda su tu negde po kuci jos uvek, bas sam ih se setio pre neki dan posle par godina. bas mi nesto dodje da ih slazem... :D ah, bila su to stara dobra vremena davne 1276... :wink:

Sad ste mi probudili uspomene iz detinjstva toliko da sam na ivici suza... :cry:
Ajde, sta sam jos zelela - a, da, pre nekoliko godina sam nekoliko punih meseci samo plakala da dobijem kompjuter i na kraju ga dobila. Toliko sam bila uplakana i tuzna sa samo 10 godina, hahahahaha...

*Lenja_Pita*:
Sad ste mi probudili uspomene iz detinjstva toliko da sam na ivici suza... :cry:
Ajde, sta sam jos zelela - a, da, pre nekoliko godina sam nekoliko punih meseci samo plakala da dobijem kompjuter i na kraju ga dobila. Toliko sam bila uplakana i tuzna sa samo 10 godina, hahahahaha...
Nemoj mi reci da si od onih koji cim zaplacu za necim odmah dobiju sta god pozele...?

ahh da placem da dobijem nesto pa kada bih krenu da placem da bih dobio neku igracku oni za inat kazu e sada bash neces dobiti pa ti placi do sutra a ja vristao tada 1 nedelju po ceo dan vistao i plakao ( razmazeno deriste :D )

Back