Sta ste najvese zeleli kad ste bili dete da vam donese zeka???Ja licno sam najvise zeleo da mi donese neki kamioncic u koji mogu da sednem da se vozim po ceo dan ali nikako da mi ga donese!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ocu i ja barbikumilicaanchy:Meni nisu ni pominjali da zeka donosi poklone...Ali ja sam to negde cula,i cini mi se da sam htela neku barbiku
QchCK*a:Uvek sam trazila nesto zbog cega su moji roditelji morali da prevrnu ceo grad da bi nasli, onda bih bila presrecna, igrala se sa tim cela 2 dana i posle ne bih obracala paznju na tu stvar.....razmazeno deriste![]()
Sasha85:Ma,ja sam definitivno bila gora... Nisam ja bila mnogo zahtevna... Ali sam im stalno kukala za konja... A posto jadni stvarno to nisu mogli da mi kupe... Ja sam znala danima da placem...![]()
Ko moze ludoj decijoj glavici dokazati neke stvari...![]()
Bleak WinterFullMoon:zeka?jel to neka katolichka fora?
boris_car:Sta ste najvese zeleli kad ste bili dete da vam donese zeka???Ja licno sam najvise zeleo da mi donese neki kamioncic u koji mogu da sednem da se vozim po ceo dan ali nikako da mi ga donese!!!!![]()
d4ch4:boris_car:Sta ste najvese zeleli kad ste bili dete da vam donese zeka???Ja licno sam najvise zeleo da mi donese neki kamioncic u koji mogu da sednem da se vozim po ceo dan ali nikako da mi ga donese!!!!![]()
Kao dete sam imao sve shto sam pozeleo...Zato sam sad ovakav kakav sam.
p0z....
najsladji:kao....dete.sam .najvise voleo da se provodim.posebno sa devojkama[/size]http://www.interracialjoy.com/images/interracialjoy_r4_c5.jpg[img][/quote]
oces da se provedes uz jedan ban?
Jooooj i jaaa (i danas ih volim)Cheaf:Kao dete sam uvek zeleo Lego kockice.![]()
Takoooođe!wild_child:Jooooj i jaaa (i danas ih volim)Cheaf:Kao dete sam uvek zeleo Lego kockice.![]()
![]()