To su te crne misli na koje sam mislila.
I ne savetujem ti ružičasti optimizam, nije realan već zrelije razmišljanje.
Kad te uhvati crnjak odgovori mu tako što ćeš smanjiti idealne slike kojima težiš (a i jesu previše lepe -. kao - svi su srećni ja nisam, svima je lako... - mnogi umiru od raka, imaju teške psihičke bolesti ili su veći čudaci od tebe),
drugo seti se da je svakome za važne stvari u životu potrebno vreme i mnogo truda - a pronaći odgovarajuće osobe i uspostaviti odnos sa njima je najvažnija stvar.
Uostalom, lakše je pasti u crnjak i kukati...
Ne daj se!![]()
![]()
Trudicu se. Obecavam. Povodom toga sto si napisala da ima i gore, definitivno ima, ali nije da me to bas dotakne... Znam da ima i gore, ali ja sam uvek tezio da se uporedim i stremim ka boljem. Jer sam se plasio da ako pocnem da govorim sebi ''vidi ovome je gore'' ili'' ovaj je losiji od mene'', ostacu u mestu i necu napredovati bilo na poslu ili u zivotu. Ja bih vise voleo da sam najgori u najboljem drustvu, nego najbolji u najgorem... Ne znam da li sam jasan. Na primer, vise bih voleo da sam najgori fudbaler Real madrida, pa da treniram i da se borim da budem kao oni, nego da sam ziva legenda Partizana ili Carvene Zvezde.
- - - - - - - - - -
Mogu ti reći da ih ima više, DALEKO više nego što možeš da zamisliš. Samo što ljudi to kriju u sebi, ne otvaraju se, boje se reakcije... Komunikacija je danas ubijena zbog tehnologije i raznoraznih sprava, a iznenadio bi se koliko postoji ljudi sličnih tebi.
@tema: Brate, skoro pa kao i da ja sâm sebe opisujem, osim za teretanu i Slayer.Tako da mi ti problemi nisu strani. Za početak zapitaj sebe šta ti u stvari želiš od sebe, od života, pa pokušaj da napraviš i razradiš neki plan, ili barem njegovu početnu fazu, kako da taj cilj ostvariš ili stekneš uslove da kreneš s tim.
Hvala na podrsci!