KANTINA

DOC-ić dragi bi kupio mašinu za pranje sudova (reko mi je )
A Iskander ........ :think: ...... pa ja mislim da on obožava da pere sudove ...... :think: ..... mislim da ovaj posao obožava ............... ;)

Evo, priznajem:worth: a upravo sam kupio i nove papuce - model m2008 made in china, ne da su dobre, a sto je jos najbolje u svemu tome dobijas gratis gumene rukavice da zastitis ruke prilikom pranja posudja...;)

...jeste posle on tebe tera da zajedno perete auto,cepate drva,idete na fudbal...Ne može samo zajedno ženski poslovi,ako je zajedno onda sve zajedno...a meni nije baš do fudbala i cepanja drva...

jeste posle on tebe tera da zajedno perete auto - Ja volim da perem kola sa svojim dečkom , šta ćeš lepše od toga ? Malo peremo, malo se ispolivamo vodom, popijemo neki sokić, pa odemo negde u provod .............. ;)
cepate drva - Ne moramo da cepamo drva, ali možemo da platimo nekome ...... ili on cepa drva, a ona skuva čaj i donese neke sveže ispečene kolačiće ......
idete na fudbal - Meni je fudbal strahovito dosadan, ali za svoga dragog - izdržaću i to, jer će i on za mene izdržati nešto što je i njemu dosadno ......
a meni nije baš do fudbala i cepanja drva... - zamisli planina, veje sneg, a ti i ona cepate i unosite drva usput se grudvajući .... ;) ....... zamisli to ... ;) .... a onda kuvano vino i kolačići ispred kamina dok napolju sneg veje ........... ;) I ko bi se u takvoj situaciji upošte i setio fudbala ?!

Zato što su tako vaspitani...Ne znam koliko godina imaš,ali ne bih da ti razbijem iluzije...Naravno ima i drugih primera,svaka čast...

Ja mislim da si ti naletela na pogrešnoga ..... nemoj da si toliko ogorčena ..... budi optimista ...... možda već sutra doživiš ljubavni preokret ......... i onda se javiš opet ovde i kažeš : Odavno nisam bila ovako srećna i ispunjena žena ..... Nema više gorčine u duši ....

Ma nisam ogorčena,ja svoje greške ispravljam na vreme...Naravno da sam srećna,samo ti kažem...Nije uvek kako se čini...I ja sam u 19 god.čekala princa na belom konju...

Back