KANTINA

MIslim da ste vi ti koje cesto "boli glava", a ne mi.
:cool:
...pa naidjes na skakaonicu ;) skocis... i tu si (mislim na cure, naravno), a do zenskog srca moras da prelazis razne "bregove", "doline", "udoline", "kanjone", razne "rupcage" pune nepoznatih "zamki", "sumice", "sume", (negde boga mi i "goleti")...i kada sve to prodjes na kraju cujes ono sto muskarci najvise" vole" da cuju:"...ne mogu, boli me glava...":hahaha::hahaha:

Jedan moj drug kojeg zene mnogo hoce mi stalno ovako savetuje:" Put do muskog srca vodi preko stomaka ili preko jastuka".
Ja, kao emancipovana dama, mislim da kuvanje nije toliko bitno, a ni ovo drugo nije presudno...

Misliš ..... :think:
Sada ćemo to da proverimo ..... Hajde ko je gladan ?

Poslednja izmena:
Pa šta tu ima da se misli - proviri u kuhinju ... eno ih peru sudove ... zajedno .... jedan pere ... drugi briše (da se sve cakli) i slaže ih na svoja mesta .... divni momci ...... ;)

A da se mi devojke dogovorimo...evo prvo ja spremam veceru ili rucak za vas, a posle toga vi meni?! Jel to ok?! E sad posto ste vas dve, ja cu se vise najesti...ali opet ja sam musko pa mi vise hrane treba!;) Oko pranja cemo se dogovoriti...necu vas ispaliti, obecavam! Pa, sta kazete? Da ne mislite da imam zle namere, o dorucku ni ne razmisljam...

Poslednja izmena:
Ja vodim racuna o ishrani, tako da nisam bas jesna - sto bi se reklo.
A ovo za rucak ili veceru - moze! Al nemoj posle da se izvlacis.

A da se mi devojke dogovorimo...evo prvo ja spremam veceru ili rucak za vas, a posle toga vi meni?! Jel to ok?! E sad posto ste vas dve, ja cu se vise najesti...ali opet ja sam musko pa mi vise hrane treba!;) Oko pranja cemo se dogovoriti...necu vas ispaliti, obecavam! Pa, sta kazete? Da ne mislite da imam zle namere, o dorucku ni ne razmisljam...

Back