MAJAJ
Zainteresovan član
- Poruka
- 496
Naravno da jeste...To je tako surovo .......... !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da jeste...To je tako surovo .......... !
Ma nisam ogorčena,ja svoje greške ispravljam na vreme...Naravno da sam srećna,samo ti kažem...Nije uvek kako se čini...I ja sam u 19 god.čekala princa na belom konju...

...moglo bi se reći da je više vitez ili musketar šta već...
Nisi mi odgovorila na pitanje - kakav princ, vitez ili musketar šta već - ako si srećno udata ?
...jeste posle on tebe tera da zajedno perete auto,cepate drva,idete na fudbal...Ne može samo zajedno ženski poslovi,ako je zajedno onda sve zajedno...a meni nije baš do fudbala i cepanja drva...
...ne pratiš,rekla sam da svoje greške ispravljam na vreme..
Naravno, ja stojim iza toga sto sam rekao...znas li samo kako kuvam corbu...prste da polizes...
Zar nije bolje da muškarac zna da zaradi,lako će mo za kuvanje...
Sarma, pasulj, grasak...sad bas sa zeljem neznam koja je fora, ali umem! Znam da si probirljiva, tako da ti kazi sta te zanima, pa ako neznam naucicu!![]()
A meni ce Nenad da napravi neki specijalitet od morskih kozica.
A Doc-ic neka slomi nogu kad me ne voli!tkacio:
... i da mu baksuziraš ... 
Kako si ti samo fin...Nabacila sam dva kilograma, bas bi mi trebao neki strogi kuvar da mi kuva samo dijetalna jela....Inace odoh ja u buce..
Hocu da jedem morske kozice...Imas li neki recept za to?
A meni ce Nenad da napravi neki specijalitet od morskih kozica.
Zato što to tako treba...Završiš školu,zaposliš se...udaš...Produžiš vrstu...Budeš koristan ovom društvu...

NE, NE U BUCE!Bila si dobra...
Kao sto rekoh, to sto neznam naucicu! Nije neka nauka! Naucio sam sve i svasta, pa cu i to! Ako znas kako izgledam...i ako mi nesto hvali kazi?! Ako odgovara dovescu i tebe u red!
![]()