KANTINA

Ma nisam ogorčena,ja svoje greške ispravljam na vreme...Naravno da sam srećna,samo ti kažem...Nije uvek kako se čini...I ja sam u 19 god.čekala princa na belom konju...

a svoje greške ispravljam na vreme... - Svoje greške je najteže ispravljati, jer je svakom čoveku najteže da prizna grešku, a kada prizna onda je i ispravi. A mnoge greške se ni ne mogu ispraviti ..... ali zato čovek može da pazi da ne ponovi istu ili sličnu grešku .. to je vrlo teško ....
I ja sam u 19 god.čekala princa na belom konju - Princ na belom konju -Trenutak kada se shvati da princ ne postoji je bolan trenutak ... ali važno je shvatiti to na vreme ....
Treba naći nekoga čije ti mane neće mnogo smetati ......... Čovek sa kojim se dopunjuješ u svemu i možeš da se razumeš .......(podnošenje mana nečijih je individualna stvar,neka mana je nekome nepodnošljiva, a nekome je ta ista mana neprimetna) ....
Naravno da sam srećna,samo ti kažem - Izgledalao mi je kao da si tužna, ogorčena, razočarana ........ ;)

A princ je stigao - Princ ne postoji, postoje samo bajke ..... ;)
A sada mi objasni kako ti je stigao princ kada si ti udata žena, malopre si mi rekla da si srećna ...... a tu je princ suvišan ............ ;)
A princ je stigao,doduše ne na belom konju - Današnji "prinčevi" dolaze u luksuznim kolima, bilo koje boje (ali to i dalje nisu prinčevi - čista mimikrija) ......:hahaha:

Eto ne odgovori na pitanje ..... sigurno je došao po nju njen princ, vitez ili musketir ili ...... ne znam .... zbunjena sam ...... :think: .... zbunjena .... ja ..... čudna neka ženskica .. :think: ... tajanstvena .... :think: .... :think:

Ja sam mislila da bi ti za ove tvoje ljubimce iz PTJ napravila izuzetak...Kad ono...:dontunderstand:

...jeste posle on tebe tera da zajedno perete auto,cepate drva,idete na fudbal...Ne može samo zajedno ženski poslovi,ako je zajedno onda sve zajedno...a meni nije baš do fudbala i cepanja drva...

Poslednja izmena:
Kako si ti samo fin...Nabacila sam dva kilograma, bas bi mi trebao neki strogi kuvar da mi kuva samo dijetalna jela....Inace odoh ja u buce..:roll:
Hocu da jedem morske kozice...Imas li neki recept za to?

Sarma, pasulj, grasak...sad bas sa zeljem neznam koja je fora, ali umem! Znam da si probirljiva, tako da ti kazi sta te zanima, pa ako neznam naucicu!;)

Ne pominji mi tog nevernika vise nikada!
Evo dovela sam stripera u kafanicu tamo na "Svastari", ajde da ga gledamo kako mesha.
I ti moras da me castis celo vece - otela si mi Doc-ica, to je najmanje sto mozes da uradis za mene.

Kako si ti samo fin...Nabacila sam dva kilograma, bas bi mi trebao neki strogi kuvar da mi kuva samo dijetalna jela....Inace odoh ja u buce..:roll:
Hocu da jedem morske kozice...Imas li neki recept za to?

NE, NE U BUCE!;) Bila si dobra...;)Kao sto rekoh, to sto neznam naucicu! Nije neka nauka! Naucio sam sve i svasta, pa cu i to! Ako znas kako izgledam...i ako mi nesto hvali kazi?! Ako odgovara dovescu i tebe u red!;)

Poslednja izmena:
Zato što to tako treba...Završiš školu,zaposliš se...udaš...Produžiš vrstu...Budeš koristan ovom društvu...

Izvini Maja, ali mislim da nisi u pravu! Proslo je to vreme kad su zene Morala da slusaju sta im muzevi kazu! Danas zene (pojedine) zaradjuju dista vise od muzeva, zasto bi ih trpele kada mogu da same sebe i tek kako izdrzavaju! To za produzetak vrste je bitno svim zivim bicima, pa i ljdima! Uvek treba da se gleda da svojoj deci olaksas sto vise zivot! Neki kazu "bolje dobar razvod nego los brak"...ne stojim iza toga, sva deca zele da imaju oba roditelja na okupu, ali nekad je i razvod jedino resenje! Nema princa, nema bajki itd. ali ima kompromisa, a bez njega nista! Izvinjavam se i tebi i svima, ali ovo je samo moje misljenje! Pozdrav

O, Nenade ala si me iznenadio svojim razmisljanjem. Moram priznati da bas zrelo razmisljas.
Ali isto tako moram da kazem i da vidim mnogo brakova koji to nisu, a zasto su ti ljudi zajedno to samo oni znaju. Vade se da su zajedno zbog dece, zbog ovog, zbog onog... Klasicno licemerje. Lazu sebe, a lazu i druge. Zamisli samo kakav primer imaju deca iz brakova u kojim su roditelji u losim odnosima i kakvi ljudi oni postaju.
I ako pricamo iskreno - mnoge zene muzevi varaju non stop, one cute i ne bune se upravo zbog para, a neke prosto ne umeju da budu same, ne mogu da se snadju, uljuljkane su, kao i zbog jos uvek primitivnog razmisljanja u ovoj nasoj sredini da musko moze sve, a zena je samo njegov pratilac.
Ako menja zenske on je SVALERCINA i super je, a ona je ... Zna se sta.
Uostalom, kad te muskaraca vara, to se oseti i vidi u njegovom ponasanju, sto ce reci da zene koje to stalno trpe imaju neki mnogo jaci motiv da ostanu sa njim u braku, jer je on od nje napravio majku i redovno ponizava zenu zeljnu ljubavi i svega sto nas cini neznijim i lepsim polom u njoj.
Ali....Moram priznati da se slazem sa MAJOM u vezi sa skoro svim izrecenim.

Poslednja izmena:
Pa dobra sam i sad!!! Jel tako? :cool:
Nista ti ne fali, visok si, vitak, lepe oci, vredan, kulturan i fin...Sta ces vise?;)

NE, NE U BUCE!;) Bila si dobra...;)Kao sto rekoh, to sto neznam naucicu! Nije neka nauka! Naucio sam sve i svasta, pa cu i to! Ako znas kako izgledam...i ako mi nesto hvali kazi?! Ako odgovara dovescu i tebe u red!;)

Back