KANTINA

Vis ti kako plavusice uvek zakake situaciju. Mesto da je lepo toj drskoj gosci piskila u votku i tako napravila konjak, ona digne dreku i tako ostala bez dela plate.
Za djaka mi je jasno, mladost ludost, ali plavusica CCCC.
A izbacivac i on je pogresio, mesto da drskoj gosci postavi casu punu nitroglicerina pa kada je razbije i sebe da saspe, on uzeo da lupa case, ko da se drska gosca ne muci sa tako prizemnim poslom. A o tome da su mogli da pronadu dva lokalna siledzije i plate im pice da drsku goscu sacekaju i polome joj stikle, pardon noge:mrgreen:, da i ne govorimo. Oni zakuvase i opet zavlada zabokrecina u birtiji:(.
Hebiga balkanci u balkanskoj krcmi nisu se snasli u ovoj situaciji, a u kojoj kao pa i jesu:dontunderstand:

:pljus: Vidi se da nemaš spisateljskog dara a i nisam pisala horor već sasvim običnu dramu.

O boldovanom neću ni da komentarišem...................

:pljus: Vidi se da nemaš spisateljskog dara a i nisam pisala horor već sasvim običnu dramu.

O boldovanom neću ni da komentarišem...................
Naravno da nemam, ja nisam ni pojeta ni piskaralo, ja sam pragmatican cica koji izbegava guzvu dokle god moze, a kada vise nemoze, e ondak:mrgreen::mafijas:tandzara ima a radi.
E sadak kada sam se predstavijo da pojasnim. da je plavusica radila boldovano, i da su toj drskoj nepozvnoj gosci uradili ono sto sam predlago bilo bi sve u redu, nikom nebi bila zakinuta plata, a gosca bi sama otisla. a mos misliti kakvu bi facu napravila kada bi je svi redom na rastanku bratski i sestrinski izljubili pa joj plavusica onako u potaji sapnula na uvce da je popila nekoliko litara njenog piskanja a sve misleci da pije konjak:rotf::rotf:

Vis ti kako plavusice uvek zakake situaciju. Mesto da je lepo toj drskoj gosci piskila u votku i tako napravila konjak, ona digne dreku i tako ostala bez dela plate.
Za djaka mi je jasno, mladost ludost, ali plavusica CCCC.
A izbacivac i on je pogresio, mesto da drskoj gosci postavi casu punu nitroglicerina pa kada je razbije i sebe da saspe, on uzeo da lupa case, ko da se drska gosca ne muci sa tako prizemnim poslom. A o tome da su mogli da pronadu dva lokalna siledzije i plate im pice da drsku goscu sacekaju i polome joj stikle, pardon noge:mrgreen:, da i ne govorimo. Oni zakuvase i opet zavlada zabokrecina u birtiji:(.
Hebiga balkanci u balkanskoj krcmi nisu se snasli u ovoj situaciji, a u kojoj kao pa i jesu:dontunderstand:

ne bih hteo da izgleda kao ustaljeni obicaj, ali opet se slazem sa cika jevdokanom ... :super:

Ne slažem se iz prostog razloga što mi kultura ipak ne dozvoljava da pišem takve stvari. Lako je biti skot kao i onaj drugi teško je ostati čovek čak i u takvoj situaciji, možda tada najteže.
Na kraju krajeva izvolte raspišite se, dajte sebi umetničku slobodu, samo vas molim ako bude takvih detalja izuzmite mene iz literature, jer ja sebe ne vidim kao nekog ko bi mogao baš takve stvari da radi :)

Ne slažem se iz prostog razloga što mi kultura ipak ne dozvoljava da pišem takve stvari. Lako je biti skot kao i onaj drugi teško je ostati čovek čak i u takvoj situaciji, možda tada najteže.
Na kraju krajeva izvolte raspišite se, dajte sebi umetničku slobodu, samo vas molim ako bude takvih detalja izuzmite mene iz literature, jer ja sebe ne vidim kao nekog ko bi mogao baš takve stvari da radi :)

darling, ali ti si svojim spisateljstvom vise opravila mene nego bilo koga drugog ... sto je i bio cilj.

sto se pretvaranja vodke u konjak tice, to mora da zna svaka konobarica.

darling, ali ti si svojim spisateljstvom vise opravila mene nego bilo koga drugog ... sto je i bio cilj.

sto se pretvaranja vodke u konjak tice, to mora da zna svaka konobarica.

Ali dušo sa tobom imam veliku umetničku slobodu, znam da ćeš shvatiti sve kako treba :)

Moji komentari i jesu se odnosili na pretvaranje votke u konjak :bljuc:
Zar svaka konobarica to mora da zna :sad2:

Ццццц, мало ме нема и ви се помамите..:D
Мислио сам макар чика Јевдокан да ће да вас смирује, али и он одма варијанту "вадим танџару"..:D

Poslednja izmena:
Mora, od toga se zivi. :)

naravno da mora da zna, konjak sa ukusom konobarice je specijalitet svake kafane ... :klap:

Drugi put sebi ću dodeliti neko drugo zanimanje npr. direktor, gazda...... kad već ja pišem mogu sebi i da ugodim :mrgreen:

Мислио сам макар чика Јевдокан да ће да вас смирује, али и он одма варијанту "вадим танџару"..:D

El, vidiš ti to :kafa:
poludeli načisto :aha: a zamisli da sam pisala horor :eek:

Sta da se radi? Znas kako kazu: uci od mladjeg i pametnijeg. A sto se tandzare tice, ja to onako figurativno. Meni je tandzara nesto plemenito i uzviseno. A za lokalne okrsaje uvek preferirm M70, ako nigde u blizini nema M84.

Sta da se radi? Znas kako kazu: uci od mladjeg i pametnijeg. A sto se tandzare tice, ja to onako figurativno. Meni je tandzara nesto plemenito i uzviseno. A za lokalne okrsaje uvek preferirm M70, ako nigde u blizini nema M84.

Фина је аутоматска, нема шта, али..;)
Значи, волиш да са наслониш на "Цецу" па да је чујеш како пјева,а?:D

Joj, kad sam jedno jutro kao dezurni upao stazama u sobu (imali su posebnu) i viknuo ''Ustaj vojsko!'' poludeli su. Ali, nisu mi mogli nista, sve je bilo po PS - u.
Kada sam sluzio vojsku i meni su se kaplari derali ''Ustaj vojsko!'' , ali su obicno stizali kasno jer sam ja vec bio budan, namestenog kreveta i slozene uniforme na kaseti, sa peskirom oko vrata i cekao da zvoni ustajanje pa da idem na umivanje.
Nije to bilo tako sto sm bio dobar vojnik, nego zato sto sam sluzio u Bgd-u i imao devojku koja je imala strasne drugare i drugarice, pa sam svako, ili skoro svako vece-noc bezao u grad i ostajao do ujutro. Vracao se u kasarnu preko zice, ujutro rano pre sviranja ustajanja, slozim uniformu na kasetu, raspremim krvet, stavim pskir oko vrata i cekam zvono.
Jes da sm zbog tih "nestasluka" naderao preko 100 dana straze, a kada nisam na strazi bilo je ribanja WC-a, hodnika ili ciscenja kruga po kazni svaki ili skoro svaki da. Za malo da ne "posetih" i Vojni sud. Spasao me jedan rodjak koji je bio pukica po cinu u komandi odbrane grada Bgd-a

- - - - - - - - - -

kod mene je postabljen rekord, jedno jutro je dato 26 ostava na ustajanje, i posle toga je na nivou kasarne zabranjeno da se daje ostav
na ustajanje ... :klap:
Kada i gde si sluzio pa su mogli tako da vas mustraju?

- - - - - - - - - -

ovo je jace od mene, da ozivimo malo jutarnje traume - USTAJ VOJSKO !

Ova trubica ti mnogo dobra.:klap: Ima li negde jedna bar priblizno takva da se kupi, dobro bi mi pristajala u sobi sa trofejima.

Back