Kancer

Наравно, зато сам ти и рекла да понесеш PH са собом и слободно му реци своје страхове и шта си причала с људима, а и да си од других лекара чула да је упутно урадити цт плућа на 6 месеци.

Пре мислим да је у питању процена твог доктора да је код тебе стање добро.
Pa da i ja mislim da je to njegova procena mog kompletnog stanja, ali ako nesto treba uraditi po protokolu,,bolje da uradim to nego posle da se bijem u glavu sto nisam.
Danas je godina od operacije :)

е па ја се сећам да си јој, ваљда ти је Афро слала налаз на пп, написала да је њен сарком нискоградиусни и да је зато
добила само зрачење.
сад сам, што би рекла Рајка, дангубила и тражила тај пост :zcepanje:

Афрооо, читај пост од 12.2 2016. пост 18754 и мирна буди ;)
Ne mogu sa telefona, al hvala Liki :)

е па ја се сећам да си јој, ваљда ти је Афро слала налаз на пп, написала да је њен сарком нискоградиусни и да је зато
добила само зрачење.

сад сам, што би рекла Рајка, дангубила и тражила тај пост :zcepanje:

Афрооо, читај пост од 12.2 2016. пост 18754 и мирна буди ;)

Tako je i meni u memoriji pamcenja;)

Medjutim kod sarkoma ( nema veze kakvi su) uvek ide to zracenje, nekada pre , nekada posle operacije.
Hemoterapija se daje tek ako i u slucaju da ima metataza, ali to sa dijagnozom Afro nema veze.

U mojim nemackim sajtovima ak stoji da je za te niskogradusne sarkome ova kontrola ( skener) na svakh 6-12 meseci.

To bi bilo lepo da bude tako. Jako bi bila srecna da mi i doktor potvrdi to isto.
Nisam ni sad ni negativna, ni nesto uplasena previse, ali razmisljam o tome evo vec nadelju dana. Ne zelim da mi nepotrebni strahovi kvare raspolozenje, imam puno lepsih osecanja od nervoze ;) ;)

To bi bilo lepo da bude tako. Jako bi bila srecna da mi i doktor potvrdi to isto.
Nisam ni sad ni negativna, ni nesto uplasena previse, ali razmisljam o tome evo vec nadelju dana. Ne zelim da mi nepotrebni strahovi kvare raspolozenje, imam puno lepsih osecanja od nervoze ;) ;)

Onako kako je bila tvoja dijagnoza zaista nema potrebe da se nesto bacas u karasevdah.

Onako kako je bila tvoja dijagnoza zaista nema potrebe da se nesto bacas u karasevdah.
Pa i nisam, al zelim da se posavetujem da nekim ko zna i ko je ucestvovao u mom lecenju. Samo da budem precizna, tog dana kada sam bila na kontroli i kada ni je on zakazao sledecu, samo sam delumicno bila psihicki prisutna, jer mi je mama bila u bolnici u jako teskom stanju. Samo sam cekala da se sve sto pre zavrsi i da krenem na put da bi je videla i razgovarala sa lekarima tamo.
Mama je ipak mama, bez obzira na godine ❤

Ja stvarno vise ne znam sta je sa ovim ljudima. Zenin brat se najavio da dodje u posetu a preko telefona cujem kako je prehladjen, jos mu supruga i cerka prelezale stomacne viruse ovih dana. Znaci dodje mi da najrodjenije oteram u pm, koliko su nerazumni i dovode me u situaciju da ih zovem i po hiljaditi put im govorimo jedno te isto, kako je supruga bolesna, mora da se pazi itd...

Ja stvarno vise ne znam sta je sa ovim ljudima. Zenin brat se najavio da dodje u posetu a preko telefona cujem kako je prehladjen, jos mu supruga i cerka prelezale stomacne viruse ovih dana. Znaci dodje mi da najrodjenije oteram u pm, koliko su nerazumni i dovode me u situaciju da ih zovem i po hiljaditi put im govorimo jedno te isto, kako je supruga bolesna, mora da se pazi itd...

ej, gde si?
kako teče oporavak supruge?
virnem na tvoj profil, nešto si se ućutao i na drugim temama:think:

Imaš li u kući bilo kakve kapi za nos? Natopi komadić vate tim kapima, istisni višak, stavi joj u nozdrvu (ne preduboko, da bi mogao da izvučeš vatu kasnije), pritisni nozdrvu.
Hladan oblog, ili led u maramicu, pa sa spoljne strane prisloni na nozdrvu.
Nemoj da leži.

Polako, bez panike, pozovi hitnu pomoć!

Poslednja izmena:
Stalo je nekako nocas, nismo nigde isli, mada je i jutros rovita. Sutra i tako ima jos jednu aplikaciju hemo i onda 27.12 presek stanja posle 6 meseci hemije. Hvala svima.

Stalo je nekako nocas, nismo nigde isli, mada je i jutros rovita. Sutra i tako ima jos jednu aplikaciju hemo i onda 27.12 presek stanja posle 6 meseci hemije. Hvala svima.

a i ne bi bila rovita od toliko hemije.
samo da je danas to zaobiđe, a sutra ćeš videti kakva je krv.
i ako je rđava nemoj da vam bude žao ako se hemija odloži za koji dan, bolje je tako.

srećno, držim pesnice

U pravu si Liki potpuno.
Inace danas se operise ona devojka o kojoj sam nedabno pisala da ima metasrazu na plucima. Primila je tri doze hemo i sad je odluka da se to operise. Da li je to dobro ili ne nemam pojma, svakako joj zelim sve najbolje.
Javice se kad izadje iz intenzivne.

U pravu si Liki potpuno.
Inace danas se operise ona devojka o kojoj sam nedabno pisala da ima metasrazu na plucima. Primila je tri doze hemo i sad je odluka da se to operise. Da li je to dobro ili ne nemam pojma, svakako joj zelim sve najbolje.
Javice se kad izadje iz intenzivne.

šta operiše?

Poslednja izmena:

Back