Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mikelo, kakva je tu trenutno situacija?
Nisam baš pratio, deluje mi da je još u začetku?
Strašno je to da skoro svake godine neko oboli od kancera.
Svaki dan neko oboli od kancera.
Taj je clanak nesto na nivou Informera, koga stvarno zanima ispitivanje ovog leka trebalo bi da procita malo ozbiljnije stivo.Pa dosadašnje studije o 3bp nisu baš toliko impresivne ako je sudeći po ovom članku:
http://www.sciencemag.org/news/2016...th-three-patients-alternative-medicine-clinic
Čini mi se da su opet alternativci namirisali lovu, daleko je ovo od dokaza.
Today, mutations in oncogenes and tumor suppressor genes are thought to be responsible for malignant transformation, and the metabolic changes are considered to be a result of these mutations rather than a cause.
ali izvrgavanje ruglu i podyebavanje nije nikako moj cup of tea pa cu tako odustati od bilo kakve dalje rasprave.
Drago mi je da se ti bavis naukom pa znas da je jedan Nobelovac lupetao kojesta,l a izvori su ti ne znam koji i kakvi,
Pojavljuju se neki ljudi koji misle da imaju ljek protiv RAKA
Kreon 10.000 jačina je ljek za pankreas napravljen je od pankreasa svinje,taj ljek koriste ljudi koji imaju rak pankreasa
Ne tolerises? Pa tako mozes u svojoj kuci i svojoj deci, zeni da pretis, sta mene briga sta ti (ne) tolerises?pogotovo ovakve, ne tolerišem.
Ako je ovo meni bilo upuceno, nisam rekao da je lupetao kojesta, a ni izvore nisam navodio, nego pominjao wikipediju koju si ti navela.
Kreon, kao i npr. Pankreatin, sadrzi pankreasne enzime i sluzi da pomogne u varenju hrane, a ne kao lek za rak.
Ne tolerises? Pa tako mozes u svojoj kuci i svojoj deci, zeni da pretis, sta mene briga sta ti (ne) tolerises?
Naslov i tema je Kancer i ajde sada sta ti tu torlerises?
Glede sharlatanstva otvorio si svoju temu na kojoj ces ti biti ubuduce i jedini autor, ali ovde nije tema prevara i sharlatani, a valjda
nije tako ni zamisljena jer ovde svracaju ljudi koji velike muke imaju, tako da njih ne zanimaju neki sharlatani, svrate u nadi da ce nesto novo saznati,
a ti ( i Mikelo) sada kazete da je sve ovo sviranjue qrtzu.
Pa izvolite, niko vam ne brani.

Koja hipoteza? Da ovaj novi lek ( koji zapravo jos i ne postoji) bazira na tome daMislim da zaista treba da preispitas svoje izrazavanje od jutros![]()
Lepo sam ti rekao, cak i wiki, na koju si se sama pozvala, navodi da se ta hipoteza pokazala kao pogresna![]()
Pa dosadašnje studije o 3bp nisu baš toliko impresivne ako je sudeći po ovom članku:
http://www.sciencemag.org/news/2016...th-three-patients-alternative-medicine-clinic
Čini mi se da su opet alternativci namirisali lovu, daleko je ovo od dokaza.
dr David Gorsky:
drugs like DCA and 3-BP, which are easily synthesized and can be obtained from a number of chemical suppliers, are like catnip to quack clinics, which can buy the chemicals cheaply and administer them, particularly German cancer clinics. Such cancer clinics are loosely regulated in Germany, and they specialize in all manner of cancer quackery in comfortable, spa-like facilities. However, they also seem to like to latch on to experimental cancer treatments like 3-BP that have not been validated yet. Whether it’s to appear “cutting edge” or simply because they sense an excellent profit center is unclear. Unfortunately, the damage done by this practice is not just to the patients.

Vratili nas sa Instituta, supruga nije mogla da primi hemo zbog losih rezultata leukocita 0.8 i hemoglobina 83. Lepo te vrate, i dok ne popravis rezultate nema ni tog otrova poznatijeg kao hemio terapija. A kako da popravis rezultate to njih ne interesuje, samo "dodjite sledeci put, sa malo boljim rezultatima pa cemo vas nagraditi terapijom hemijom"
Sto bi reko Srecko Sojic za nase zdravstvo O maj Gad!
Šta ćete sada
Nista,
Rekli su da dodjemo sutra, moguce da ce dobiti transfuziju krvi ako hemoglobin nastavi da pada.