Jos mi je zao sto smo sve karte bacili na zvanicnu medicinu a bez nekakve duhovne potpore u bolesti. Kad sam cuo da je hirurg sa Instituta za onkologiju svoju petogodisnju cerkicu obolelu od kancera prvo vodio na Ostrog pa tek onda kod svojih kolega na operaciju. A mi da ne bi ispali retrogradni i "zaostali" bacili sve na oficijelnu modernu medicinu i njena "dostignuca." Americki poznati onkolog dr. Berni Zigel inace otvoreni ateista u svojoj knjizi "Ljubav, medicina, cuda" pise da je upravo preporucivao svojim pacijentima da ukljuce sve moguce resurse u odbrani protiv bolesti pored zvanicne medicine i alternativu i duhovni aspekt u jacanju psiho-fizickog stanja organizma. A sve zajedno ne bi li se poboljsao imunitet. Sad je kasno supruga, jedva moze i do klinike a kamoli na nekakav dalji put.
а чуј, једно је што неко препоручи , а друго је јесте ли ви из те приче.
да јесте верујем да би већ на самом почетку болести запалили на Острог,или где већ.
мој комшија је остао без капитала, и данас враћа дугове за кредите које је напољу подигао.
болест их је убацила у ту причу. било је језиво гледати некога ко до јуче ни в од вере није произвео,
и ово је била сламка спаса, ух....
има тебе за подршку, и ко зна. није готово док није готово