zmaja23
Zainteresovan član
- Poruka
- 287
Ne znam koliko je u Kanadi, mora da pise negde. Drugo pitanje je da li ti sad znas kad ces ici u Ameriku, kad jednom stignes u Kanadu. Da ne bude da vadis vizu u Bg a posle je ne iskoristis, ili odes u USA kad ti bas ne odgovara da ti ne bi propala. Mislim da se sve lakse zavrsava u Kanadi nego kod nas.
Ovde imas koliko se placa za vizu, cini mi se za tebe $140.
http://usvisa-info.com/en-CA/selfservice/us_fee_payment_options
Ne znam da li jos nesto treba da se plati, sad me mrzi da sve gledam. Pogledaj sam sta kazu.
U Kanadu bi trebalo da idem Jula - Avgusta ove godine kada mi se zavrsi proces za PR. Ne znam koliko je turisticka viza za US validna ako se izvadi u Srbiji, mozda i pise nisam bas sve do detalja procitao. Mislim i ja da je mozda bolje da izvadim tu vizu u Kanadi nebitno i ako je skuplja nego ovde, samo da znam zasigurno da to moze tamo da se odradi, ali verujem Arliju i trebalo bi da moze samo ne bih nista napamet da radim dok ne proverim, mozda cu angazovati nekog u Ca da mi vidi za to jer mi na enquiry sto sam poslao US ambasadi u Ottawi stize ona automatska poruka. Hvala.

..Nov sam clan..Moze li mi neko reci,ako bi suprug i ja nasli posao,tj,poslodavce-mozemo li i posle koliko aplicirati za drzavljanstvo?Po struci sam medicinska sestra(sa visom skolom),suprug je pekar.Vidim na sajtu da se bas traze ta zanimanja..Imamo 2 dece,oba deteta govore engleski i francuski,ja engleski vrlo dobro,francuski ucim
.Imamo i neku kolicinu para..Hvala puno