Kanada

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jos vas molim za nekoliko podataka ako moze.
nailazim na razlicite podatke o cijeni rada u pojedinim provincijama, pa i gradovima. naime, cijena rada u biohemijskim labaratorijama, oko 30 dolara na sat, u farmaciji oko 40 dolara. je li ova cijena rada, za tehnicare u ovom poslu ili za strucnjake kategorije master. ako master radi za 30 dolara na sat, to i nije neka velika para

sale trbojevic propali imigrant za Kanadu. Nikada nije bio u Kanadi,a nece ni otici,jer je odbijen nekoliko puta .Dosadno mu u zivotu, ne radi nista po ceo dan,tasta ga izdrzava,sam je rekao da nu tasta placa letovanja u Grckoj.On je umislio da je expert za Kanadu,jeste da nema pojma o Kanadi,a tako iz dosade pise. Kaze sale u Kanadi gdp 10000000...sta to znaci kada ima milion dece u Kanadi sto su gladni.
http://www.canadiancrc.com/child_poverty_in_canada.aspx po saletu podaci od Canadian children's right council to ne odgovara njemu.
Koliko se u Kanadi ceka kod doktora, za komlikovanije stvari se mora ici za Ameriku ili se umire http://www.cbc.ca/health/story/2007/10/15/waittimes-fraser.html
Koliko imigranata stize u Kanadu svake godine i svi nadju posao u struci ili rade sta stignu ??? Jer vecina informacija za Kanadu je tipa prica se cuje se...
Kako je gorana71 dokazivala da je Toronto skup grad- ona ima druga i on ne moze da plati zabaviste za decu ???!!! Njen drug je merili svih stvari u Torontu ???!!!
Tako i sale koji nikada nije bio u Kanadi, izfantazirao svoju Kanadu tamo milioni,avioni,kamioni sve je cakum pakum, a ta Kanada nema veze sa pravom Kanadom.
Imate informacije iz Kanade sa zvanicnih sajtova i emisija sa kanadske televizije koji su postavljeni na you tubu, koje su svakako realni izvor informacije,a nebuloze dozivitih gubitnika i njihovih fantazije.
sale ne dozvoljava da se objavljuju informacije o Kanadi,koje remete njegovu izfantaziranu Kanadu.
Inace ova tema je jedna od najposecenija na forumu preko 400. pregleda na dan, a zasto ljudi dolaze da procitaju i vide sta se zapravo desava u Kanadi ili da gledaju smajlije koje je postavio sale
sale prvo skoci,e onda reci hop

Poslednja izmena:
ja prihvatam da svuda ima sirotinje, prosjaka, kriminalaca. ali postoji svuda i socijalna zastita, i policija. volio bih znati koliko se u kanadi dnevno dogodi ubistava, koliko pljacki, koliko saobracajnih nezgoda.
kolika su socijalna davanja i postoje li uopste.
i jo s nesto, ako bi smo kupili stan u kanadi( imaju li ljudi iz srbije pravo na to), bi li bih dobio kakve pogodnosti za dobijanje vize i kakve vize.
puno hvala

ja prihvatam da svuda ima sirotinje, prosjaka, kriminalaca. ali postoji svuda i socijalna zastita, i policija. volio bih znati koliko se u kanadi dnevno dogodi ubistava, koliko pljacki, koliko saobracajnih nezgoda.
kolika su socijalna davanja i postoje li uopste.
i jo s nesto, ako bi smo kupili stan u kanadi( imaju li ljudi iz srbije pravo na to), bi li bih dobio kakve pogodnosti za dobijanje vize i kakve vize.
puno hvala
Kanada ti je kao i svaka druga zemlja kapitalizma gleda samo svoje interese, i onda realno treba pricati o tome, a ne price kao neki dozivotni gubitnici Kanada je Disneyland milioni,avioni,kamioni. Kapitalizam je to.
Moze sve da se kupi, ides na useljnicku vizu ?

cini mi se da su prisutna dva suprostavljena misljenja o kanadi. to je po meni dobro, ali bih molio da i jedna i druga strana iznose argumente. mislim da su novinski clanci i kritika opozicije dobrodosli, da vidimo sta to oni kritikuju, sta je to sto ne valja. kazu, siromastvo djece.? moze li sad neko dati neki link o socijalnoj zastiti. puno hvala.

social security
http://www.thecanadianencyclopedia.com/index.cfm?PgNm=TCE&Params=A1ARTA0007530
http://ideas.repec.org/p/nbr/nberwo/6308.html

Poslednja izmena:
gospodine A.R.,ponizno vas molim, cini mi se kao poznavaoca prilika u kanadi, da mi pomognete time sto cete odgovorit na moja zadnja dva tri posta. naravno ako znate?

Ako sam dobro razumeo ti ides na useljenicku vizu, odgovori sam ti, idem cesto za Kanadu znam sta se desava, to mi je vise kao hobi,a i da ljudi dobiju informacije iz prve ruke.

Kanada ti je kao i svaka druga zemlja kapitalizma gleda samo svoje interese, i onda realno treba pricati o tome, a ne price kao neki dozivotni gubitnici Kanada je Disneyland milioni,avioni,kamioni. Kapitalizam je to.
Moze sve da se kupi, ides na useljnicku vizu ?

moj otac zna sta je kapitalizam, vratio se iz tog svijeta i sve sto imamo donio je otuda. on svakog dana nagovara mene i brata da sto prije diplomiramo i idemo, najbolje bi bilo na useljenicku vizu.kupili bi stan, ako bi to olaksalo dobijanje vize

Ako sam dobro razumeo ti ides na useljenicku vizu, odgovori sam ti, idem cesto za Kanadu znam sta se desava, to mi je vise kao hobi,a i da ljudi dobiju informacije iz prve ruke.

hvala svakako, ali nikako ne mogu da pronadjem je li 30 dolara na sat plata za master, ili tehnicare ili trogodisnje studentsko obrazovanje.
znas li koliko najmanje naplati radni sat, master farmacije koji ima kanadsko radno iskustvo, kanadski je drzavljanin, i naravno clan kanadskih udruzenja, sta ti znam kojih sve.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back