- Poruka
- 6.496
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od ovoga se krecemolim za nekoliko informacija od upucenih. imam zavrsen jedan fakultet, biohemija na pmf. ove godine zavrsavam drugi, medicinsku biohemiju na farmaciji. odradicu staziranje i dobiti licencu. za to mi treba jos jedna godina. kakve su moje sanse za useljenje u kanadu, nabilo koji nacin. ne biram mjesto u kanadi puno hvala
koliko moze zaraditi master farmacije, naravno, pitam za minimum, a koliko specijalista medicinske biohemije. rad u medicinskim labaratorijama, analize krvi..urina...puno hvala
Moze mnogo da zaradi. Treba da se uradi nostrifikacija diplome, trazi se radno iskustvo u struci u Kanadi i da se bude clan udruzenja profesije. Ima dosta da se sredjuje.
puno ti hvala, ali sta je to mnogo. jedna labaratorija iz podgorice mi nudi
da sam odgovoran za poslovanje, znaci moje ime koriste za registraciju
rad u dvije smene po cetiri sata
subota skraceno radno vrijeme
nedelja slobodan dan
placen stan i 2000 eura
uzeti ili ici u svijet
U Kanadi ce ti trebati novac i vreme da sredis nostrifikaciju i kanadsko radno iskustvo i da nadjes posao. Mada realno govoreci neki imigranti rade i prekfalikacije jer ne mogu da nadju posao u struci. Svako je kovac svoje srece, ako imas priliku...
Srecan put !!!vjerovatno cu otici, imam podrsku od roditelja, prosto me ceraju. imam i brdo polozenih ispita sa dva fakulteta, pa se nadam da nece biti mnogo toga oko nostrifikacije. novca blizu 20 000 eura. sad ostaje dilema, odraditi kod nas staziranje ili ne. to je godina dana, pa polaganje drzavnog ispita i dobijanje licence, ili posle diplomiranja odmah ici...sa turistickom vizom, ovo novca pa sta da bog
Srecan put !!!
hvala, hvala. vidim da si upucen, pa mozda znas ili lako mozes doznati, moze li se i sa koliko novca u kanadi napraviti svoja med.labaratorija. neka skromnija, ali da ima i mikrobioloske analize. naravno, ovo je na dugom stapu.

Posle duzeg vremena javio se sale propali imigrant koji je odbijen za Kanadu vec nekoliko puta. Na forumu je vec nekoliko godina, expert za Kanadu, jeste da nikada nije bio u Kanadi, jeste da nikada nece ni otici,ali sve zna. Izvori saletovih dezinformacija o Kanadi su price tj. bajke koje je sale cuo od drugih. Bajke tipa Disneyland odes u Kanadu odmah dobijes kucu,kola i milion dolara...Onda sale kritikuje ovu temu koja je jedna od najposecenijih na forumu, i kaze da podaci njemu ne koriste,a i zasto bi informacije sa zvanicnih kanadskih sajtova odgovarale saletu ? Pukao za Kanadu nikada je nece ni videti, bolje da trazi informacije o Srbiji.
Na ovoj temi samo zvanicni kanadski sajtovi i emisije koje su emitovane na kanadskoj tv, ko misli kao sale u Kanadi samo njega cekaju da mu daju milione...
U Kanadi jedno od devet dece zivi u siromastvu,jedan milion dece
Samo to nije prica od taste,deda bogosava,janka,marka nego zvanicna informacija Canadian children's rights council
Na ovoj temi samo informacije sa zvanicnih kanadskih sajtova,nema sve je med i mleko kao sto sale fantazira
http://www.canadiancrc.com/child_poverty_in_canada.aspx
Znaci sale prvo skoci,a onda reci hop .