Kanada

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
molim za nekoliko informacija od upucenih. imam zavrsen jedan fakultet, biohemija na pmf. ove godine zavrsavam drugi, medicinsku biohemiju na farmaciji. odradicu staziranje i dobiti licencu. za to mi treba jos jedna godina. kakve su moje sanse za useljenje u kanadu, nabilo koji nacin. ne biram mjesto u kanadi puno hvala

Informacije iz Kanade, o decijem siromastvu sa kanadske televizije, to je sigurno objektivije nego price tj. bajke koje je lansirao sale trbojevic propali imigrant koji je pukao za Kanadu. Nikada nije bio u Kanadi,pukao na intervju,a njegovi izvori su bili prica se cuje se,govori se...medjutim on je zavrsena prica. Emisija o decijem siromastvu u Kanadi sa kanadske televizije.

Prave i objektivne informacije o Kanadi se mogu dobiti iz kanadskih novina i kanadskih emisija koje su postavljene na you tubu. To je objektivan pristup, a ne kao sto neka sneza,anja prost. pisu u Kanadi je sve super svi su bogati,Kanada jedva ceka nekog saleta tastica, a informacije su price koje su one cule,a ne mogu nigde da se provere. Emisija sa kanadske televizije o siromastvu u Kanadi, ono sto gledaju Kanadjani
.

molim za nekoliko informacija od upucenih. imam zavrsen jedan fakultet, biohemija na pmf. ove godine zavrsavam drugi, medicinsku biohemiju na farmaciji. odradicu staziranje i dobiti licencu. za to mi treba jos jedna godina. kakve su moje sanse za useljenje u kanadu, nabilo koji nacin. ne biram mjesto u kanadi puno hvala
Od ovoga se krece
http://www.cic.gc.ca/english/index.asp

Posle duzeg vremena javio se sale propali imigrant koji je odbijen za Kanadu vec nekoliko puta. Na forumu je vec nekoliko godina, expert za Kanadu, jeste da nikada nije bio u Kanadi, jeste da nikada nece ni otici,ali sve zna. Izvori saletovih dezinformacija o Kanadi su price tj. bajke koje je sale cuo od drugih. Bajke tipa Disneyland odes u Kanadu odmah dobijes kucu,kola i milion dolara...Onda sale kritikuje ovu temu koja je jedna od najposecenijih na forumu, i kaze da podaci njemu ne koriste,a i zasto bi informacije sa zvanicnih kanadskih sajtova odgovarale saletu ? Pukao za Kanadu nikada je nece ni videti, bolje da trazi informacije o Srbiji.
Na ovoj temi samo zvanicni kanadski sajtovi i emisije koje su emitovane na kanadskoj tv, ko misli kao sale u Kanadi samo njega cekaju da mu daju milione...
U Kanadi jedno od devet dece zivi u siromastvu,jedan milion dece
Samo to nije prica od taste,deda bogosava,janka,marka nego zvanicna informacija Canadian children's rights council
Na ovoj temi samo informacije sa zvanicnih kanadskih sajtova,nema sve je med i mleko kao sto sale fantazira
http://www.canadiancrc.com/child_poverty_in_canada.aspx
Znaci sale prvo skoci,a onda reci hop .

Poslednja izmena:
koliko moze zaraditi master farmacije, naravno, pitam za minimum, a koliko specijalista medicinske biohemije. rad u medicinskim labaratorijama, analize krvi..urina...puno hvala

Moze mnogo da zaradi. Treba da se uradi nostrifikacija diplome, trazi se radno iskustvo u struci u Kanadi i da se bude clan udruzenja profesije. Ima dosta da se sredjuje.

Moze mnogo da zaradi. Treba da se uradi nostrifikacija diplome, trazi se radno iskustvo u struci u Kanadi i da se bude clan udruzenja profesije. Ima dosta da se sredjuje.

puno ti hvala, ali sta je to mnogo. jedna labaratorija iz podgorice mi nudi
da sam odgovoran za poslovanje, znaci moje ime koriste za registraciju
rad u dvije smene po cetiri sata
subota skraceno radno vrijeme
nedelja slobodan dan
placen stan i 2000 eura
uzeti ili ici u svijet

puno ti hvala, ali sta je to mnogo. jedna labaratorija iz podgorice mi nudi
da sam odgovoran za poslovanje, znaci moje ime koriste za registraciju
rad u dvije smene po cetiri sata
subota skraceno radno vrijeme
nedelja slobodan dan
placen stan i 2000 eura
uzeti ili ici u svijet

U Kanadi ce ti trebati novac i vreme da sredis nostrifikaciju i kanadsko radno iskustvo i da nadjes posao. Mada realno govoreci neki imigranti rade i prekfalikacije jer ne mogu da nadju posao u struci. Svako je kovac svoje srece, ako imas priliku...

Poslednja izmena:
U Kanadi ce ti trebati novac i vreme da sredis nostrifikaciju i kanadsko radno iskustvo i da nadjes posao. Mada realno govoreci neki imigranti rade i prekfalikacije jer ne mogu da nadju posao u struci. Svako je kovac svoje srece, ako imas priliku...

vjerovatno cu otici, imam podrsku od roditelja, prosto me ceraju. imam i brdo polozenih ispita sa dva fakulteta, pa se nadam da nece biti mnogo toga oko nostrifikacije. novca blizu 20 000 eura. sad ostaje dilema, odraditi kod nas staziranje ili ne. to je godina dana, pa polaganje drzavnog ispita i dobijanje licence, ili posle diplomiranja odmah ici...sa turistickom vizom, ovo novca pa sta da bog

vjerovatno cu otici, imam podrsku od roditelja, prosto me ceraju. imam i brdo polozenih ispita sa dva fakulteta, pa se nadam da nece biti mnogo toga oko nostrifikacije. novca blizu 20 000 eura. sad ostaje dilema, odraditi kod nas staziranje ili ne. to je godina dana, pa polaganje drzavnog ispita i dobijanje licence, ili posle diplomiranja odmah ici...sa turistickom vizom, ovo novca pa sta da bog
Srecan put !!!

hvala, hvala. vidim da si upucen, pa mozda znas ili lako mozes doznati, moze li se i sa koliko novca u kanadi napraviti svoja med.labaratorija. neka skromnija, ali da ima i mikrobioloske analize. naravno, ovo je na dugom stapu.

Sve se moze, moras prvo da radis u Kanadi, da vidis kako sistem funkcionise, onda tek da procenis da li spreman za privatni biznis.Konkurencija je velika,svi jedni drugima podmecu nogu, treba puno para,vremena,srece,strpljenja uloziti u privatni biznis da bi se to pokrenulo i pocelo da donosi dobit.Mora se dobiti dozvola,napraviti marketing,menadzment...i sve to kontrolisati. Privatna biznis je projekat koji se planira godinama, sam procenis posle nekolikog vremena u Kanadi da li krenuti u privatan biznis ili ne. U principu moze.

Hehehe z:poz::zroll:

Ala se neko uzbudio kada sam ga ispreskako da izvor informacija nisu novine niti kojekakve emisije.Novine stampaju sve i svasta zbog tiraza a emisije prikazuju sve i svasta zbog gledanosti,tako da su moje primedbe na svome mestu.Posto su moje primedbe na mestu,time ispadam pametniji od ....... cime sebi podizem cenu na ovoj temi.Ljudi ce je sve vise posecivati jer sam tu da im dam prave informacije,posle naravno postavljenih pitanja vezanih za Kanadu.Naravno pojedinci nemaju pojma gde sam.Mozda sam u Grckoj,mozda u Americi,a mozda u Montrealu.Ko zna.....z:poz:
Mozda jednostavno ne zelim da drugi znaju gde sam jer su mi neki slepci ranije pretili pa sam se ziv usrao da me ne pronadju.Hahahaha

I dalje tvrdim da je Kanada jedna od najboljih zemalja za zivot.Uopste ceo zapad je takav.Ima tu mozda malo problema kojih nema u Srbiji,ali to je cena zivota u Kanadi.Ima nezrelih ljudi koji na ulici glume dobre komsije,a onda se posle ispostavi da nisu normalni.Koriste Net kao paravan za svoje infantilne ideje.Nisu sposobni ni da najobicnije stvari tipa seksualnog zivota rese na pravi nacin pa onda spas traze ne globalnoj mreziz:lol:

Ljudi moji,pa Kanada ima GDP 1,563,664 USD za 2010 godinnu.GDP (millions of USD).Kako li samo to zaradise kada su kako to ovaj bre Arli kaze tako bedni.Tu nama nesto mrsi a ustvari nema pojma.Moram ja da dolazim da podizem posecenost teme.

Koga god interesuje nesto vezano za zivot u Kanadi neka se slobodno obrati.Tu sam.Bicu svaki dan na ovoj temi i necu dozvoliti da kojekakvi nesposobnjakovici remete sklad ove teme pricama o tome kako je u Kanadi lose.Nije lose i nikada nece ni biti.Sve ostale price su proizvod llicnog neuspeha i potrebe za negativnom afirmacijom.

Nadam se da sam bio jasan i da sam ovim postom jos vise podigao posecenost ove teme.

Za sve koji me ne poznaju:Moj pokojni deda koji je umro pre 11 godina se zvao Bogosav.z:shock:z:shock:

Ljudi ,javljajte se.Tu sam da pomognem koliko god mogu z;)z;)z:poz:

Poslednja izmena:
Posle duzeg vremena javio se sale propali imigrant koji je odbijen za Kanadu vec nekoliko puta. Na forumu je vec nekoliko godina, expert za Kanadu, jeste da nikada nije bio u Kanadi, jeste da nikada nece ni otici,ali sve zna. Izvori saletovih dezinformacija o Kanadi su price tj. bajke koje je sale cuo od drugih. Bajke tipa Disneyland odes u Kanadu odmah dobijes kucu,kola i milion dolara...Onda sale kritikuje ovu temu koja je jedna od najposecenijih na forumu, i kaze da podaci njemu ne koriste,a i zasto bi informacije sa zvanicnih kanadskih sajtova odgovarale saletu ? Pukao za Kanadu nikada je nece ni videti, bolje da trazi informacije o Srbiji.
Na ovoj temi samo zvanicni kanadski sajtovi i emisije koje su emitovane na kanadskoj tv, ko misli kao sale u Kanadi samo njega cekaju da mu daju milione...
U Kanadi jedno od devet dece zivi u siromastvu,jedan milion dece
Samo to nije prica od taste,deda bogosava,janka,marka nego zvanicna informacija Canadian children's rights council
Na ovoj temi samo informacije sa zvanicnih kanadskih sajtova,nema sve je med i mleko kao sto sale fantazira
http://www.canadiancrc.com/child_poverty_in_canada.aspx
Znaci sale prvo skoci,a onda reci hop .

Hehe,a koji su im reperi za siromastvo.Hajde objasni,sta znaci siromastvo u Kanadi i koliki je child benefit na nivou svake provincije a koliki na nivou drzave.Posto sve znas o Kanadi hajde nam sada objasni a nemoj da nam samo kopiras linkove sto zna da uradi i moje dete.Nisi valjda dete,valjda si odrastao ozbiljan covek pa posetiocima ove teme koji su potencijalni iseljenici u Kanadu objasni sta je child benefit i kako se do njega dolazi.

Nemoj da ja moram to da objasnjavam jer time sebi dizem cenu a tebi je spustam.Postajes onda beskoristan na sopstvenoj temi.

Nema u Kanadi nikakvih miliona,ali je nekoliko hiljada sasvim dovoljno za pristojan zivot.Pa jesi li tvrdio da imigranti iz Indonezije koji rade u restoranima kupuju duplex-e za nekoliko stotina hiljada,ili su to bila samo lupetanja.Niko u Kanadi nista ne dobija vec zaradjuje svojim radom.Koliko znas toliko vredis.Ti moj prijatelju izleda malo znas pa toliko vrede i tvoji postovi.

Posto imas konkretne dokaze za sve tvoje tvrdnje ,onda verovatno mozes i da dokazes da sam pukao za Kanadu..Hehehe Hajde dokazi.Daj neki zvanican sajt neki link... Ili opet pucas u prazno kao i u nastojanju da ocrnis zivot u Kanadi.

Eh da ,tasta mi je takodje umrla prosle godine,,,,Covece spominjes mrtve ljude i to da ja pricam njihove price.Haha,da li je tebi dobro?

Moji su se slatko nasmejali na zahteve za prijateljstvo preko face-a.Haha interesantan neki covek kazu.....Hahaaha

Hajde jos neki zahtev..... hahahaha

.

Poslednja izmena:
cini mi se da su prisutna dva suprostavljena misljenja o kanadi. to je po meni dobro, ali bih molio da i jedna i druga strana iznose argumente. mislim da su novinski clanci i kritika opozicije dobrodosli, da vidimo sta to oni kritikuju, sta je to sto ne valja. kazu, siromastvo djece.? moze li sad neko dati neki link o socijalnoj zastiti. puno hvala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back