Fenomen_BRE
Zainteresovan član
- Poruka
- 297
Kad sam bio letos u Torontu prosao sam par kilometara pesice po Eglinton aveniji, imao sam osecaj ko da se nalazim u Bombaju, Bangladesu, Najrobiju, Somaliji. Ma nemozes bre belog coveka za lek da vidis. Slucajno ugledam jednog belog lici na nas, kad se ono ispostavi da je siptar iz Zap. Makedonije. Kod jednih mojih prijatelja u Bramptonu, jos gora situacija, imas osecaj da se nalazis usred Indije. Mississauga isto, samo tamo je dozivljaj ko da se nalazis usred Sirije, Jordana, Pakistana itd...
Ma kakav Toronto, svaki drugi gradic u Ontariju je bolja prilika za zivot za nase ljude nego Toronto.
PC Ujedno jos uvek cekam dokaz da su plate vece u Torontu 5 puta nego u Montrealu.
Izvini molim te ali sta si ti ocekivao, da se druzis sa belom rasom po Torontu i da po mogucnosti budu pravoslavci? Kanada je zemlja svih stanovnika planete Zemlje i meni licno se to svidja. Zbog sto se tamo ne gleda ko je "siptar" a ko srbin i zato sto se tamo ne gleda boja koze, Kanada je ekonomski 1000 puta razvijenija od Srbije.
Govorim o uslovima za zivot u Torontu, a ne da li je neko crn ili beo. U clanku koji sam citao Toronto je bio na dnu lestvice.