- Poruka
- 6.496
Predlozicu ga svim novinama u Kanadi da mu placaju za reklamu, on bre neumorno lista li lista sve novine koji postoje u Kanadi, i samo trazi neka ubistva, silovanja, tuce ( te teme su mu izgleda omiljene ), price price o kanadi i sve to lepi ovde. Covek posetio par puta Kanadu, i sada je pravi strucnjak, eksperat, za sve.
Ko se ne slaze sa njime, desilo se i da preti sa onim "njegovima" ( koji su ti ni sam ne zna??? ), pravi psihopata, izvrce stvari, majstor je u tome. Isutirali su ga sa glavne teme za imigraciju u Kanadi zbog njegove "strucnosti" i znanja.
Zna se ko je psihopata gorana71 koja se 'koja se cepa od smeha' kada cita vesti iz Kanade.
Teme su sa kanadskih vesti svasta se desava od festvala,otvaranje i zatvaranje novih radnih mesta,indijanskih pobuna...
Tema kako do kanadske iseljenicke ( a ne useljenicke ) vize je promasena tema gde proroci proricu koliko se ceka za vizu.
gorana71 je kaltapultovan sa teme kako do kanadske iseljenicke,sada kao mene su,a ja pisao pre neki dan.
Sta reci za gospodjicu goranu71 daje dragocene informacije da je Toronto skup grad (nikada nije bila),a zakljucak je
napravila posto njen drug koji zivi tamo nema da plati deci zabaviste.
Sta reci za ovu objektivnu i dragocenu informaciju ? Upamtite gospodjica gorana71