Kanada

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Predlozicu ga svim novinama u Kanadi da mu placaju za reklamu, on bre neumorno lista li lista sve novine koji postoje u Kanadi, i samo trazi neka ubistva, silovanja, tuce ( te teme su mu izgleda omiljene ), price price o kanadi i sve to lepi ovde. Covek posetio par puta Kanadu, i sada je pravi strucnjak, eksperat, za sve.
Ko se ne slaze sa njime, desilo se i da preti sa onim "njegovima" ( koji su ti ni sam ne zna??? ), pravi psihopata, izvrce stvari, majstor je u tome. Isutirali su ga sa glavne teme za imigraciju u Kanadi zbog njegove "strucnosti" i znanja.

Zna se ko je psihopata gorana71 koja se 'koja se cepa od smeha' kada cita vesti iz Kanade.
Teme su sa kanadskih vesti svasta se desava od festvala,otvaranje i zatvaranje novih radnih mesta,indijanskih pobuna...
Tema kako do kanadske iseljenicke ( a ne useljenicke ) vize je promasena tema gde proroci proricu koliko se ceka za vizu.
gorana71 je kaltapultovan sa teme kako do kanadske iseljenicke,sada kao mene su,a ja pisao pre neki dan.
Sta reci za gospodjicu goranu71 daje dragocene informacije da je Toronto skup grad (nikada nije bila),a zakljucak je
napravila posto njen drug koji zivi tamo nema da plati deci zabaviste.
Sta reci za ovu objektivnu i dragocenu informaciju ? Upamtite gospodjica gorana71

Jado to je engleski,nadji nekog da ti prevede,a novine odakle je clan su montrealgazette kao sto ti sam naslov kaze,
novine su iz Montreala,a clanak koji ti ne razumes jer ne znas engleski se desava u Montrealu.
Montreal gazette su novine iz Montreala,a ne iz Toronta
Ispreskacem te kako hoces:hahaha:
Kakovo spavanje sada ti je u Srbiji vreme za ustajanje nadji neki posao,a ne spavas ceo dan ,a nocu presipas iz praznog u supljeg na internetu.

Dobro je da si konacno primetio da su Montreal Gazette novine iz Montreala. Trebalo ti je jedno..... sta? 11 stranica? A sada ajde lepo idi na google news i youtube i nadji nove materijale koji nemaju veze sa Kanadom.

Zna se ko je psihopata gorana71 koja se 'koja se cepa od smeha' kada cita vesti iz Kanade.
Teme su sa kanadskih vesti svasta se desava od festvala,otvaranje i zatvaranje novih radnih mesta,indijanskih pobuna...
Tema kako do kanadske iseljenicke ( a ne useljenicke ) vize je promasena tema gde proroci proricu koliko se ceka za vizu.
gorana71 je kaltapultovan sa teme kako do kanadske iseljenicke,sada kao mene su,a ja pisao pre neki dan.
Sta reci za gospodjicu goranu71 daje dragocene informacije da je Toronto skup grad (nikada nije bila),a zakljucak je
napravila posto njen drug koji zivi tamo nema da plati deci zabaviste.
Sta reci za ovu objektivnu i dragocenu informaciju ? Upamtite gospodjica gorana71

Zasto se stalno meni i Goranu obracas u zenskom rodu? Koje to bolesne seksualne fantazije imas? Nije ni cudo da se bavis banalnim stvarima i fantaziras po citav dan o stvarima koje nemaju veze sa kanadom. Milicija!!!!! Uhapsite ga!

Poslednja izmena:
Dobro je da si konacno primetio da su Montreal Gazette novine iz Montreala. Trebalo ti je jedno..... sta? 11 stranica? A sada ajde lepo idi na google news i youtube i nadji nove materijale koji nemaju veze sa Kanadom.

Ti si napisao da vest nema veze sa Montrealom,da se desava u Torontu, Svi mogu da vide sta si napisao. Ti kao radis ide na spavanje,ma ne radis ti nigde.:hahaha:
Materijal tj.vesti sa montrealgazette imaju veze sa Kanadom,jer se Montreal nalazi u Kanadi.:hahaha::hahaha::hahaha:
Ajde javi se opet da se izblamiras:hahaha:

Arli jel znas da su danas spasena 33 rudara u Cileu. Neverovatna akcija, svaka cast svakom ko je u tome ucestvovao. Jel znas da su nasi huligani napravili haos u Italiji, citaj bre malo novine, prosvetljuj se, dosta vise o Kanadi kada pojma nemas.
Daj da otvorimo neku drugu temu, posto ti ova ne ide ocigledno, niko te ne cita, sem mene, posto sam ti obecao hihihihi, da ti budem fan.

Ti si napisao da vest nema veze sa Montrealom,da se desava u Torontu, Svi mogu da vide sta si napisao. Ti kao radis ide na spavanje,ma ne radis ti nigde.:hahaha:
Materijal tj.vesti sa montrealgazette imaju veze sa Kanadom,jer se Montreal nalazi u Kanadi.:hahaha::hahaha::hahaha:
Ajde javi se opet da se izblamiras:hahaha:

Ocigledno neko ne zna Geografiju, Engleski, Srpski i pored toga ima bolesne seksualne fantazije.

A pazi sto sam nasao clanak iz Washingtona (koji nema veze sa Kanadom kao ni ova tema, ali ima veze sa Arlijem)

Washington man caught Amtrak in hopes of having sex with two boys in Portland

egglestonmugshotjpg-78ca5430b4ded9b6.jpg

http://www.oregonlive.com/portland/index.ssf/2010/10/washington_man_caught_amtrak_i.html

Arli jel znas da su danas spasena 33 rudara u Cileu. Neverovatna akcija, svaka cast svakom ko je u tome ucestvovao. Jel znas da su nasi huligani napravili haos u Italiji, citaj bre malo novine, prosvetljuj se, dosta vise o Kanadi kada pojma nemas.
Daj da otvorimo neku drugu temu, posto ti ova ne ide ocigledno, niko te ne cita, sem mene, posto sam ti obecao hihihihi, da ti budem fan.
Cuj hihihihi:hahaha::hahaha::hahaha:
Otvori temu necu doci ni da je pogledam,a ja cim nesto napisem trcis da
Samo ti dodjes na temu i napravis 200.pregleda:hahaha:
saznas sto vise informacija o Kanadi.:ok:
Ispreskacem te kako hoces:hahaha:

Ocigledno neko ne zna Geografiju, Engleski, Srpski i pored toga ima bolesne seksualne fantazije.

A pazi sto sam nasao clanak iz Washingtona (koji nema veze sa Kanadom kao ni ova tema, ali ima veze sa Arlijem)

Washington man caught Amtrak in hopes of having sex with two boys in Portland

egglestonmugshotjpg-78ca5430b4ded9b6.jpg

http://www.oregonlive.com/portland/index.ssf/2010/10/washington_man_caught_amtrak_i.html

Eto vidis naucio si da je Montreal u Kanadi,a da se novine koje izlaze u Kanadi zovu montrelgazette,sutra ces uci da se
Kanada nalazi na Americkom kontinentu.
Jos nisi otisao da spavas ???:hahaha:
Javi se ponovo da se izblamiras:hahaha:

Idemo iz pocetka govorimo o Kanadi koja se nalazi na severno americkom kontinentu.
Kanadska zastava
canada.png

Kanada na mapi
images

gorana71 i vladsterka da li mozete da pratite ili da vam jos uprostim ? Posto vladsterka za 15.godina zivota provedenih u Quebecu
nije naucila rec francuskog,da ne bude ovo previse informacija i za goranu71 ovo vazi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back