Referent_Nabave
Početnik
- Poruka
- 26
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi na www.cic.gc.ca i izboduj se sam, vidi kako stojis i da li imas tih famoznih 67 bodova.
Ali pazi, moras polagati IELTS test koji je prilicno zahtevan, tek nakon toga mozes tacno znati kako stojis sa bodovima. Ako nemas neku visu skolu ili fakultet onda zaboravi , nemas skoro nikakvih sansi da prodjes, na zalost.
A zasto bas Guelph? Imas tamo nekoga?
Da li oboje moramo polagati taj test?

http://www.cic.gc.ca/english/index.asp
Odavde se krece; postoje realno tri opcije
1. opcija 67 poena cekas se u proseku 4.godine Najvise sa fk je upravo tako otislo.
a.opcija imigracije za Quebec mora da se zna francuski. sale propali imigrantkoga tasta ga izdrzava je pukao za Kanadu tj. Quebecu jer je mislio da je naucio francuski.
2.sk skulled worker sta reci...
3. studentska viza u proseku 6. meseci ali se mora upisati i zavrsiti fakultet i moraju se imati pare za studiranje.
postoje izbeglicka biznis...nisu ostvarljive
![]()
Malo sam pogledao videa na yt, dobra su, ali bila bi bolja da su malo duža.![]()
evo ako moze jedno pitanje od nas..... posto smo mi iz hrvatske,a hrvatska i canada su sklopile sporazum da ljudi od 18-35 godina mogu ici raditi i biti tamo godinu dana.
e sad,problem je naci nekakav posao (bilo kakav za poceak) ..........svi saveti su vise nego dobro dosli!!!