KAMPOVANJE

  • Začetnik teme ma nije bitno
  • Datum pokretanja
Planiralasam ovog leta kampovanje negde na planini...e sada problem je drustvo i izbor mesta...
Planirano drustvo se rastrkalo na sve strane, a moje drustvo u Crnoj Gori nije moglo da se organizuje u vreme kada sam ja bila na godisnjem jer su tada bile kise.
Da li neko zna neki planinarski klub ili nesto slicno, gde se obicno moze vikendima ici na kampovanje.
Redovno pratim akcije dva poznata kluba i moram priznati nista primamljivo a ono sto jeste uzasno je skupo iuglavnom se krece cetvrtkom uvece sto znaci da se mora uzeti slobodan dan u petak sto ja ne mogu.
 
JA u |Grckoj izmedju Stavrosa i Asprovalte privatni mali kamp 12e dan nema veze koliko vas je ako treba slike tu sam. 2010 U Crnoj Gori Kamp BOVA odma posle aerodroma u Tivtu na samoj obali jedino malo avioni smetaju ali kako kome meni licno ne
 
Sto se tice kampovanja u Buljarici, postoji i kamp na samoj obali mora. Kamp je super, tamo letujem vec 10 godina sa porodicom. Postoje 2 mokra cvora, vode ima non stop, kao i struje. Za porodice sa malom decom i ljude kojima se ne pesaci do plaze je idealno mesto za odmor. Ako nekoga interesuje, ove godine izdajem svoju kamp kucicu u periodu od 25.6-7.6 i od 11.8-31.8. Kucica je za 5 odraslih osoba. U pred satoru se nalazi kuhinja, sa 2 frizidera, zamrzivacem i sporetom. Imamo i svoju tus kabinu spolja sa rezervoarom od 500l vode. Cena je 25Eura dnevno. Ukoliko ima zainteresovanih, neka ostave mail adresu da im posaljem slike. Informacije na broj: 063/278-039 i 064/896/75-86. Prvoslav

 
Da li je neko skoro kampovao na Zaovinskom jezeru na Tari? Gledajući slike izgleda mi fantastično ali koliko vidim ne postoji kamp tu. Ne treba mi neki poseban smeštaj ali bilo bi poželjno da ima wc u blizini, makar. Kampujemo sa decom, šator, možda 3-4 noći samo.
Inače kampovali smo na Bovanskom jezeru dva puta, još 2001e i 2002e. Jezero je lepo, Soko Banja je blizu(mada i ne baš toliko kad si bez auta), ali tad je to bilo divlje kampovanje, bez tuša wca i slično. Tad mi nije smetalo ali sad sa klincima ipak bih volela da imamo to.
Takođe smo kampovali u Ovčar banji, mislim isto 2002e, ok je kamp, sređen, a kupanje je bilo u bazenu sa izvornom toplom vodom. Možda malo dosadno za nas tad.
Pre dve godine smo kampovali u Tisnom (ili Tijesno) u Hrvatskoj, i kamp je stvarno super, šator nam je bio bukvalno pored vode, i cena je bila sasvim pristupačna. Takođe mi nismo stvarno imali nikakvih problema, iako je stariji klinjo(4 god tad) bio u fazonu da se dere "Sbija Sbija nikad ‚ugoslavija". Mlađi je tad imao godinu dana i eto kampovanje je bilo super i sa bebicom.
Bube i insekti naravno ne mogu ući u šator ako se pazi, jedino što sam ja zamalo nagazila na poskoka na Bovanskom, ali to sam sama kriva jer sam lutala po nekom kršu daleko od jezera i ljudi. Inače nama je to idealno sa decom, smeštaj je jeftiniji nego hoteli (u Hrvatskoj jeste sigurno, ne znam za Grčku i CG) a na obali si. Kad pomislim na pakovanje za odlazak na plažu i sve te zezancije, pa kupanje do podne najkasnije pa se pakuj nazad, pa onda opet posle podne na plažu pa pred veče opet nazad, a sa klincima to uvek izgleda kao početak one serije Yes dear, uh neka hvala. Ovako ustaneš i bućneš se odmah. Evo slike kao "dokaz"

Pogledajte prilog 245816
 
Otvori novu temu zato sto ovde nece niko pogledati jer je tema od 2003. godine. :rotf:

Ali nisam imao takva iskustva , bio sam mnogo puta na Tari ali ne tamo.
 

Back
Top