Bres
Početnik
- Poruka
- 37
Evo vratio sam se iz Buljarica. Otišli smo u kamp ‚‚Maslina‚‚ i tamo je trebala da bude rezervisana kamp prikolica za dvoje. Medjutim kada smo stigli ovaj iz kampa ništa nije znao o tome. Ovi koji su imali šatore su se smestili na super lokaciju u debelom hladu. Nas dvoje koji smo trebali u kućicu smo izvisili zbog neozbiljnosti radnika sa recepcije odnosno gazde. To je porodični kamp i vode ga sin Miša i njegovi roditelji. Na pitanje zašto nije rezervisana jedna kućica ako je bilo reči da će biti on je rekao kako sam ja pričao sa njegovim matorim verovatno i kako on tako svima obećava svašta. Mislim neozbiljno i neprofesionalno sa njihove strane. Posle sam se popeo par kuća iznad kampa i našao super smeštaj u jednoj velikoj staroj kući sa dve ogromne terase natkrivene vinovom lozom i okružene drvećem nara, maslina i limuna. No da ne dužim o svom smeštaju i da se vratim u kamp
. kamp je fino uredjen i smešten je u šumi. Ima dva objekta sa tuš kabinama, wcima, umivaonicima. Čisti se redovno i od ekipe koja je bila u kampu nisam čuo nikakve veće primedbe. Ipak za čistoću nisu odgovorni samo oni koji održavaju kamp nego i oni koji tu borave. Ja sam takođe više vremena provodio u kampu nego u kući.
Ako nekog još nešto interesuje naka pita

Ako nekog još nešto interesuje naka pita