Kamioni i autobusi

A oni što se najviše razumeju, kao argument daju - ''kad su Ameri 50-ih pravili automobile, šta su japanci pravili?'' :shock:

Nekad bilo, pa mora da je i dalje tako? :D

Laku noć. ;)

PS
I ne pričamo samo o top modelima...

uffff....od japanaca sam vozio yamahu rd 350, u to vreme najstartniji serijski motor, i Micubiši mini bus sa 27 sedišta , i odličan je, za ostalo.....nemam komentar....i nešto nisam viđao japance po Srbiji a ni po Nemačkoj.....

ja sam vozio jedno godinu dana japanski hino 700 kiperas ovde u engleskoj. to je toyota kompanija. imo je motor od 410 konja. mogu vam reci da sam bio jako zadovoljan sa njime. kabina nije bila bas u standardu kao kod evropskih kamiona ali nemaveze, znam da je bio za oko tonu ipo laksi od volva ili dafa iste klase tako da se sa gazdu isplatilo da ga uzme. nisu jos bas popularni ali se probijaju polako na ovo trziste.

ja sam vozio jedno godinu dana japanski hino 700 kiperas ovde u engleskoj. to je toyota kompanija. imo je motor od 410 konja. mogu vam reci da sam bio jako zadovoljan sa njime. kabina nije bila bas u standardu kao kod evropskih kamiona ali nemaveze, znam da je bio za oko tonu ipo laksi od volva ili dafa iste klase tako da se sa gazdu isplatilo da ga uzme. nisu jos bas popularni ali se probijaju polako na ovo trziste.

vidjao sam dosta hino i ford po turskoj, tamo su jako popularni. ne bi vi verovali sta sve oni stave na njega i ide bre - preteko nam bus jedan takav!

Ovaj Japanac se pravi u Turskoj, a dosta je popularan i kod nas:

isuzu_midibus_1.jpg

Pa taman za neke manje turice. Mislim, realno kad ste videli poslednji put 54 putnika u nekom busu?
kao sto su predvideli da ce manji avioni, do 50 putnika dominirati u buducnosti. Jer prave AIRBUS A380 cini mi se sa oko 400 mesta, a da l ce svaki put biti puno mesto?!?!

Back