Avetinja
Veoma poznat
- Poruka
- 13.891
Naš iako je 1223 mi ga tovarimo po 10 tona 
A u kombi po 5-6 max.

A u kombi po 5-6 max.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa to ti je kod mercedesa nosivost, npr. - MB 1213 - moze biti bruto sa teretom tezak 12 tona, a ima 130 konja
MB 1844 (to su uglavnom tegljaci sa 18 ) - moze biti sa teretom max tezak 18 tona, a ima 440 konja.

Za taj MB oko 7 tona je nosivost.
Ćao svima, hteo bih Vas pitati, zna li neko gde ima da se kupi dobra vazdušna sirena za kamion, a može i od nekog voza,šinobusa, broda....na 24 volta....inače ova tema je prava ...vaka Vam čast,neko misli i na "šofere"

Dobrodošao!i još nešto, sve pohvale za ovaj forum,ja inače vozim kamion 12 godina i to mi je posao sa zadovoljstvom,......danas sam se registrovao pa ću češće navraćati ovde da malo ćaskam sa Vama...
mmhmhm, ne sumnjam da ih ima...
probaj u nekoj radnji delova za kamion. . .
Da, moj kolega ima sirenu sa lokomotive koja radi na 8 bara bez struje,i svira na nagazni ventil koji je povezan direktno iz boce, a ne preko četvorokružnog ventila,i kad je stisne ceo pod se trese na kamionu, čudo od zvuka, a za gradsku vožnju je prava stvar , jedino te tako shvate ozbiljno....ha,ha,ha,One od šinobusa bi najbolje bile, ne znam samo koliki im je napon.
Da, moj kolega ima sirenu sa lokomotive koja radi na 8 bara bez struje,i svira na nagazni ventil koji je povezan direktno iz boce, a ne preko četvorokružnog ventila,i kad je stisne ceo pod se trese na kamionu, čudo od zvuka, a za gradsku vožnju je prava stvar , jedino te tako shvate ozbiljno....ha,ha,ha,

mmhmhm, ne sumnjam da ih ima...
probaj u nekoj radnji delova za kamion. . .