- Poruka
- 12.877
Hoćemo li na trke?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

O kako kvalitetnom kamionu se radi, ispričaću sada. U ex Yu časopisu Auto magazin sam tamo negde oko 1990 pročitao jedan članak da je jedan takav F12 (sa okruglim farovima) ukraden dal beše Amsterdam, Roterdam...bitno u Holandiji. I posle 2 godine su ga pronašli - u moru, u luci. Izvukli su ga na obalu, očistili od algi i ostalih morskih travuljina, ostavili su ga 2 dana da se ocedi, stavili mu nov akumulator, zaverglali i... upalio je...:shock:
Nemam mogućnosti da vam skeniram članak...
Nisam, imaš li link?nesho, jesi li video sta radi onaj ludak svempas?
Super! I ova tema postala lepljiva! Svaka cast, kamiondzije...
Da je stajao stajao je, ja vec radim tri godine ovdje i svaki dan sam prolazijo pored njega .Sumnjao sam da mu je motor ziv,kad ono ...radi ma volvo je to pa da je i trista godina star.
Da je stajao stajao je, ja vec radim tri godine ovdje i svaki dan sam prolazijo pored njega .Sumnjao sam da mu je motor ziv,kad ono ...radi ma volvo je to pa da je i trista godina star.
izgleda kao da je celina s traktorom

Zar to nije divno
E, ovo moram da vam ispricam - vadio sam veceras dizne iz motora mog FL10, i zajedno sa jednom diznom mi izadje i bakarna kosuljica. Nista strasno, sve cu da menjam iovako. Ali, voda napunila lepo sve to, i krene polako da curka napolje. I ja pametan ko sto jesam, da zaverglam pet - sest puta da to izbacim pre nego spustim kabinu, onako skinuo kombinezon, ostao u pantalonama, duksu i jakni (a krenuo do grada da se vidim sa ortakom) i zaverglam kad ono covece - kisa! Isprska me antifriz, voda, nafta, cudo! Bije poplava na sve strane oko nogu, bre prava pravcata kisa padala! Sve sam bio mokar, toliko da me bilo zao da sednem u kola! Sreca pa nadjem onu jednokratnu navlaku bas za te prilike, ***... Ali me isprskalo za medalju, jos ja frajer, sredio se posle rada pa kao stojim napolju i ruka u kabinu da zaverglam. Posle sam ja zaverglao uz one stepenice da se sklonim![]()