sedgwick
Ističe se
- Poruka
- 2.989
2400 obrtaja pocinje crvenoladno crveno na dve i osamsto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2400 obrtaja pocinje crvenoladno crveno na dve i osamsto

Da, ali ne tera se nikad toliko. približi se kad je baš pretovaren i ide uzbrdo, ali generalno današnji kamioni ne moraju tako da se navlače kao nekadašnji, recimo taj crveni FAP s prošle strane.da, na dve i cetristo, zeznuh se
Trebao bih otvoriti jednu temu samo za ovakvu vrstu kamiona ispod Euro 1 norme haha 

odmaraju Fap-ovi i Tam 
Misliš na ovu s njuškom ili ovu noviju?Mislim da imam jednu Tatru slikanu koja je dolazila u našu firmu a evo trenutne iz Smederevske Palankeodmaraju Fap-ovi i Tam
![]()

mora se priznati 

Berliet i Saviem su bile Renoove podruznice koje su se godinama ugasile dok je Rendzer nastavio da zivi...
Cini mi se da sam procitao negde '78me da je Berliet ugasen...odnosno da se utopio u Reno...Da, mislim da je to bilo negde u prvoj polovini osamdesetih.
Ja bas usao na net kad sam naleteo na ovaj kran da se malo bolje upoznam s markom i upamtim da su ugasenj 78me...mozda su u Neimar dosli polovni ili bukvalno ti poslednji primerci...Sad nađoh, u pravu si za godinu, a zanimljivo je da su jedno vreme bili i deo Citroena.