Kamioni i autobusi

Propisala dizna , pa mi progoreo klip!
E sad trea naci klipove.
Ako neko zna brojeve telefona od otpada gde drze MANove, nek mi javi.
Motor D2565 MF 190KS precnik klipa 125mm ,nije turbo.
E, sad ko moze ,neka pomaze.
Za turba ima klipova gde hoces, a za mene ne mogu da nadjem.
Truckeru, ako nsto znas, zovi na telefon!

veliko, vece, EVROPSKO NAJVECE!

090325-volvo1.jpg

cloggieXL3.jpg

Evo i mene posle duže pauze. Samo da vas pozdravim. Za 7-8 dana se vraćam za volanom kamiona. Neće duša bez kamiona i to ti je, dosta je bilo pauze skoro 10 meseci. J..eš taksi. Šta ima novo na putevima, kako policija funkcioniše po novom zakonu, jel gledaju trake itd. Bio sam malo kolima na putu po Srbiji vidim ima puno radova preusmerenja zatvorenih puteva i mostova itd. Jer se još ne ide preko gazele? Šta ako carinim na kvantašu a istovaram na sajmištu, jer moram okolo? Voleo bih da čujem šta sve ima novo i šta sam propustio za ovih 10 meseci. Još nešto da vam se pohvalim. Pre neki dan bio sam da rascarinim kamion kolegi i da ga istovarim, i parkirao sam iz prve na rampu. A 10 meseci nisam seo u kamion, još nisam za staro gvoždje.

Poslednja izmena:
Evo i mene posle duže pauze. Samo da vas pozdravim. Za 7-8 dana se vraćam za volanom kamiona. Neće duša bez kamiona i to ti je, dosta je bilo pauze skoro 10 meseci. J..eš taksi. Šta ima novo na putevima, kako policija funkcioniše po novom zakonu, jel gledaju trake itd. Bio sam malo kolima na putu po Srbiji vidim ima puno radova preusmerenja zatvorenih puteva i mostova itd. Jer se još ne ide preko gazele? Šta ako carinim na kvantašu a istovaram na sajmištu, jer moram okolo? Voleo bih da čujem šta sve ima novo i šta sam propustio za ovih 10 meseci. Još nešto da vam se pohvalim. Pre neki dan bio sam da rascarinim kamion kolegi i da ga istovarim, i parkirao sam iz prve na rampu. A 10 meseci nisam seo u kamion, još nisam za staro gvoždje.

Mora da se kruzi.

moj prijatelj ima takvog, 463
moram da priznam, odoleo je godinama
sve je na svom mestu al je bas trom akd krece pun
krece prvom, druga brza i vec trecu mora da polovi, tj iz spore u brzu
nesto im tu ne valja, svaki je takav

nego, kakvu nesrecu, sta mu se desilo?

Pricao sam ranije vec, ovaj je kupljen nov, bio je izlozen na sajmu. . . mnogo lep kamion.
Ne znam sta je bilo, ali mi deluje ko da je udario u neku banderu ili stub, uglavnom deluje mi da moze da se sredi, e sad ne znam sto su skinuli kabinu? Da li zbog opravke ili je nesto drugo u pitanju. . .

Ne znam taj Man koji je problem imao, mislim da 463/4 povlači iz mesta kao ni jedan kamion, ne da mislim nego tvrdim 1000%. Pre 11 godina na Krnjači ja sa Manom 19463 crgonogorac iz trans petrola sa volvoom fh 16 obojica sa praznim cisternama od semafora do semafora sam ga drao kao jarca. A što se tiče polovljenja brzina do koliko se sećem jedino volvo sa menjačem 3x3 moraš da poloviš od prve pa dalje sve brzine redom, a mana ladno ideš drugu pa četvrtu pa petu pa tek od šeste možeš da ga poloviš a i ne moraš. Mislim na 463/4 i na tg 460.

Ovaj lepotan imao saobracajku. . . kabina sedi na buricima, a sasija stoji pokrivena. . .:(

Image084-1.jpg

Šteta za ovakvu kamiončinu, tuga! Jel to one serije iz 95,96 i 97 godine što pisalo na njima stm, odnosno što ih sklapao neki naš gedža gore u Minhenu. Bili puno parkirani u to vreme na auto putu kod Jagodine. Čuo sam da je taj propao, sada je taj plac prazan.

Šteta za ovakvu kamiončinu, tuga! Jel to one serije iz 95,96 i 97 godine što pisalo na njima stm, odnosno što ih sklapao neki naš gedža gore u Minhenu. Bili puno parkirani u to vreme na auto putu kod Jagodine. Čuo sam da je taj propao, sada je taj plac prazan.

Ovaj je '97, mislim da nema veze sa tim STM, ali je bilo tu po kraju par takvih. . . ima jedna poluprikolica, mislim da joj na ceradi jos pise STM.

Sveta Todorovic Munchen = STM
a to da taj man tolko dobro vuce, bas ti i ne verujem
svaki koji sam u zelezari video se vuko po putu
u odnosu na volvo-e i skanije manovi su se vukli

Uglavnom mi volvoi pogotovu fh 12 440 gledaju u zadnje štop lampe i natpis na vratima poluprikolice, sa par skanija sam se klao u brdo i uvek ih sjebem na šaltovanju jer imaju manje brzina i više gube kada prešaltuju. A ti manovi u železari možda imaju problem sa vozačima jer mana može da vozi samo onaj ko zna da vozi, pogotovu na usponu čim promeni zvuk pola brzine dole i jedino tako možeš da ga iskoristiš 100%.

Back