Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.808
za sta sam ja sposoban ti se najmanje pitas,zato me obidji ubuduce
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne moze biti svako na intelektualnom nivou kao kamiondzija sa zavrsenim zabavistem od obrazovnih ustanova

Evo i mene posle duže pauze. Samo da vas pozdravim. Za 7-8 dana se vraćam za volanom kamiona. Neće duša bez kamiona i to ti je, dosta je bilo pauze skoro 10 meseci. J..eš taksi. Šta ima novo na putevima, kako policija funkcioniše po novom zakonu, jel gledaju trake itd. Bio sam malo kolima na putu po Srbiji vidim ima puno radova preusmerenja zatvorenih puteva i mostova itd. Jer se još ne ide preko gazele? Šta ako carinim na kvantašu a istovaram na sajmištu, jer moram okolo? Voleo bih da čujem šta sve ima novo i šta sam propustio za ovih 10 meseci. Još nešto da vam se pohvalim. Pre neki dan bio sam da rascarinim kamion kolegi i da ga istovarim, i parkirao sam iz prve na rampu. A 10 meseci nisam seo u kamion, još nisam za staro gvoždje.

moj prijatelj ima takvog, 463
moram da priznam, odoleo je godinama
sve je na svom mestu al je bas trom akd krece pun
krece prvom, druga brza i vec trecu mora da polovi, tj iz spore u brzu
nesto im tu ne valja, svaki je takav
nego, kakvu nesrecu, sta mu se desilo?
moj prijatelj ima takvog, 463
moram da priznam, odoleo je godinama
sve je na svom mestu al je bas trom akd krece pun
krece prvom, druga brza i vec trecu mora da polovi, tj iz spore u brzu
nesto im tu ne valja, svaki je takav
nego, kakvu nesrecu, sta mu se desilo?
Ovaj lepotan imao saobracajku. . . kabina sedi na buricima, a sasija stoji pokrivena. . .
![]()
Šteta za ovakvu kamiončinu, tuga! Jel to one serije iz 95,96 i 97 godine što pisalo na njima stm, odnosno što ih sklapao neki naš gedža gore u Minhenu. Bili puno parkirani u to vreme na auto putu kod Jagodine. Čuo sam da je taj propao, sada je taj plac prazan.
Sveta Todorovic Munchen = STM
a to da taj man tolko dobro vuce, bas ti i ne verujem
svaki koji sam u zelezari video se vuko po putu
u odnosu na volvo-e i skanije manovi su se vukli