Opelman
Aktivan član
- Poruka
- 1.535
Koji ti je ovaj kreten?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E ovaj Volvo FH16 700 je odličan najljepši kamion. Ulazio sam i onaj od 660 ks. Oba su odlična. Ali od svih kamiona najviše mi se svidio krevet u Scaniji. Najbolji i najzanimljiviji ulaz je u Magnum. Volva nisam mogao tako lijepo da pogledam jer nisam imao vremena, kada sam došao da uđem u njega prvo u onaj 660ks kaže onaj ajde sad dosta moram da zatvorim, a u 700 sam prvo čekao 10 minuta da uđem jer su bila djeca radnika na štandu i unutra skakali i peli se po sjedištu, a kada sam ja pitao da uđem rekao je ajde na brzinu kamion je prodat i moram da ga za
ključam.
jesu bezobrazni ali reci da je vredelo sacekati tih 10 minutaE ovaj Volvo FH16 700 je odličan najljepši kamion. Ulazio sam i onaj od 660 ks. Oba su odlična. Ali od svih kamiona najviše mi se svidio krevet u Scaniji. Najbolji i najzanimljiviji ulaz je u Magnum. Volva nisam mogao tako lijepo da pogledam jer nisam imao vremena, kada sam došao da uđem u njega prvo u onaj 660ks kaže onaj ajde sad dosta moram da zatvorim, a u 700 sam prvo čekao 10 minuta da uđem jer su bila djeca radnika na štandu i unutra skakali i peli se po sjedištu, a kada sam ja pitao da uđem rekao je ajde na brzinu kamion je prodat i moram da ga zaključam.

iz tvojih usta u Bozije usi[/B]
Pa naravno daje prodat,vidis da ga je trucker_sd kupio,vidis coveka na slici kako sedi u svom kamionu.![]()

Pa ulaz u Magnum jeste zanimljiv ali u pravu si nije baš praktičan.