Kamioni i autobusi

Ervin Kantona

strong%20man%20katona.jpg

Eto vidite, tu sam se razocarao u osoblje Volvo-ovog standa, nije bilo nikoga. . . ni da pruzi neku informaciju, da postavis neko pitanje, da ti otkljuca kamion. . . nabili se svi iza u onaj "kafe" i boli ih uvo. . . Dok je na MAN-ovom standu bila totalno drugacija situacija.

E ovaj Volvo FH16 700 je odličan najljepši kamion. Ulazio sam i onaj od 660 ks. Oba su odlična. Ali od svih kamiona najviše mi se svidio krevet u Scaniji. Najbolji i najzanimljiviji ulaz je u Magnum. Volva nisam mogao tako lijepo da pogledam jer nisam imao vremena, kada sam došao da uđem u njega prvo u onaj 660ks kaže onaj ajde sad dosta moram da zatvorim, a u 700 sam prvo čekao 10 minuta da uđem jer su bila djeca radnika na štandu i unutra skakali i peli se po sjedištu, a kada sam ja pitao da uđem rekao je ajde na brzinu kamion je prodat i moram da ga zaključam.

E ovaj Volvo FH16 700 je odličan najljepši kamion. Ulazio sam i onaj od 660 ks. Oba su odlična. Ali od svih kamiona najviše mi se svidio krevet u Scaniji. Najbolji i najzanimljiviji ulaz je u Magnum. Volva nisam mogao tako lijepo da pogledam jer nisam imao vremena, kada sam došao da uđem u njega prvo u onaj 660ks kaže onaj ajde sad dosta moram da zatvorim, a u 700 sam prvo čekao 10 minuta da uđem jer su bila djeca radnika na štandu i unutra skakali i peli se po sjedištu, a kada sam ja pitao da uđem rekao je ajde na brzinu kamion je prodat i moram da ga za

ključam.

Pa naravno daje prodat,vidis da ga je trucker_sd kupio,vidis coveka na slici kako sedi u svom kamionu.:D

E ovaj Volvo FH16 700 je odličan najljepši kamion. Ulazio sam i onaj od 660 ks. Oba su odlična. Ali od svih kamiona najviše mi se svidio krevet u Scaniji. Najbolji i najzanimljiviji ulaz je u Magnum. Volva nisam mogao tako lijepo da pogledam jer nisam imao vremena, kada sam došao da uđem u njega prvo u onaj 660ks kaže onaj ajde sad dosta moram da zatvorim, a u 700 sam prvo čekao 10 minuta da uđem jer su bila djeca radnika na štandu i unutra skakali i peli se po sjedištu, a kada sam ja pitao da uđem rekao je ajde na brzinu kamion je prodat i moram da ga zaključam.
jesu bezobrazni ali reci da je vredelo sacekati tih 10 minuta :D
a sto se magnuma tice... zanimljivo stepeniste ali neprakticno
zamisli da moras da uneses novu posteljinu u kabinu :think:

[/B]
Pa naravno daje prodat,vidis da ga je trucker_sd kupio,vidis coveka na slici kako sedi u svom kamionu.:D
iz tvojih usta u Bozije usi :lol:
mozda jednog dana, kad izadje FH36 od 1500KS :rotf:

Poslednja izmena:

Back