Kamioni i autobusi

Kakva je to zgrada pored skladista? Koliko se secam pored su studentski domovi, ali ne bi trebalo da je bilo koji bas toliko blizu ako me secanje sluzi. . . Inace u skladistu se nalazi klub NS Time u unutra ima neki stari avion :)

Da ste vi živi i zdravi, kamion je ZIL, a avion Mig 21. Stari češki magacin je pretvoren u NS time club, moj drugar je tu zavodio ribe ko lud dok je živeo u NS....

18557_1345179066642_1146218526_31028483_7576629_n.jpg

Pored je studendski dom koji je sređen ali prije bi rekao da je novo izgrađen. U skladište nisam ulazio i nemam pojma šta je unutra, ja mislio to napušteno jer nikad nikoga nisam vidio tu. Naveče ako prođem oko 11 sati mislim da će duhovi početi izlaziti odatle. :D
Imaju pored dva doma, jedan je bio plavi, a onda je boja izbledela pa postao zelen, a drugi crven je porozio :lol: A zgrada na slci ne lici ni na jednu od te dve, a po uglu kako je slikao ide na crveni dom. Pa me zanimalo sta je, jer dok sam ja bio u NS nje nije bilo.

Pa dobar dan radni narode :) Prvo da pozdravim Truckera i ostale stare clanove, ako je iko i ostao :)
Nisam bio na forumu ne pamtim, sto zbog volana sto zbog posla :)

E danas mi dolazio drugar i poceo da mi prica oko Canade i vozaca za tamo pa sam hteo da vidim zna li ko o tome sta?

Ima li sta po drumovima, ima li kakvih novosti? Po Evropi uglavnom nema koliko ja znam ali *** mozda kod nekoga ima :)

truckeru cujemo se ovih dana pa se vidimo.

Poz

Back